Šta je pogranična stanica konkretno?
Isto što i Reske kod Horgoša trenutno (sa mađarske strane). Dakle, granična kontrola obe strane će se obavljati u njoj.
Šta je pogranična stanica konkretno?
Razumem koncept, mislio sam možda na neki novi objekat koji se " otvara".Isto što i Reske kod Horgoša trenutno (sa mađarske strane). Dakle, granična kontrola obe strane će se obavljati u njoj.
Meni ovaj lik svakog dana deluje sve suicidalnije.Konačno nešto pametno!
Ništa specijalno, novinari malo filuju.
„Ovim radovima omogućiće se adaptacija i izgradnja dovoljnog broja službenih prostorija za sve učesnike u radu u zajedničkoj stanici Bijelo Polje i stvoriti preduslovi za rad u graničnoj zoni u skladu sa EU procedurama, skraćujući vreme zadržavanja i potrebne procedure na graničnom prelazu između Crne Gore i Srbije“
Izvor: https://zoomue.rs/srbija-i-crna-gora-uskoro-otvaraju-zajednicki-zeleznicki-prelaz/
EDIT: Evo ode Vesić za BP, čudi me da nije vozom!
Pogledajte prilog 204292
Hnjo Hnjo.-..
Nema Bulajića nidge, da nije 433 negde riknuo noćas?
Štadler ne proizvodi sedišta, fotelje i drvene klupe. Dobavljač je italijanska FISA ili Kiel.Штедлер може само оловке да ти направи, а Штадлер може и фотеље и дрвене клупе, како затражиш...
Ne bih išao sa njim u dvoboj pošto je dobar strelac.Gde god da je Bulajić, ja ga pozivam na dvoboj!
Ako pobedim, preuzimam Srbijavoz.
Pogledajte prilog 204337
Štadler ne proizvodi sedišta, fotelje i drvene klupe. Dobavljač je italijanska FISA ili Kiel.
Ипак је стигао. Види се на 3:00, стоји на левој страни.
Nema Bulajića nidge, da nije 433 negde riknuo noćas?
Samo poskupljuj.
Vesić: Vozne karte poskupljuju, do kraja godine brza pruga Beograd-Subotica
Ministar građevinarstva, soabraćaja i infrastrukture Goran Vesić izjavio je da će do kraja godine biti gotova brza pruga Beograd-Subotica.n1info.rs
Нека моја идеја би биле цене по километражи пруге. На пример ако је до Руме 60.4км цена карте би била 60.4*6 и заокруглиш на најближу десетицу, што дође 360 дин.Bruka i sramota, valjda povećanje cene karte treba da prati i bolja usluga prevoza.
A šta je konkretno poboljšano kod tebe u kraju ili mene što se tiče železnice?
Pritom Srbijavoz radi u plusu (da sa subvencijama), pa ako su u plusu za koji će im onda veći profit kada su iovako Državno preduzeće?
Nek povećaju ka Subotici i Novom Sadu, ostale nek puste na miru.
Evo njihovih "poboljšanja", i to sve u istom danu kada je ova kleptomanijačka smradina najavila poskupljenje. Superhik iz Čipuljića nema odakle da puni budžet osim drpanjem od sirotinje, rasprodajom i zaduživanjem u nedogled, udri akcize, podiži cene socijalnih usluga kao što je javni prevoz, raskrčmi sve resurse strancima, da održimo ekonomskog tigra. Drugo najskuplje gorivo u Evropi, a plate u prvih 5 otpozadi. Ne smeju da uzmu od stranih banaka, ne smeju od tajkuna, ali smeju od onih koji su praktično bez igde ičeg da otmu i to malo što imaju. Dinkićevi i Labusovi najbolji učeniciA šta je konkretno poboljšano kod tebe u kraju ili mene što se tiče železnice?