Је ли тај баш за нас или су само налепили наше ознаке за сликање?@ivan_bulajic_srbijavoz
Pogledajte prilog 191935
Је ли тај баш за нас или су само налепили наше ознаке за сликање?
Ovo je neki interni broj. Sve ostalo je prevod piši kao govoriš. Kinezi ne znaju cirilicu. Taj crrc na češkom ima smešne prevode, ali mnoge stvari su samo na engleskom.
Be proud! (budi ponosan). Češki CRRC Sirius.
Znam šta je UIC broj. Govorim o internom UIC broju. Pročitajte šta piše na kraju UIC brojeva. Slova označavaju ko je registrovao voz. Ako je registrovan u Koreji, to je isto kao Vectron koji ima 193- -D-SKG. Vectron je registrovan u Nemačkoj.
Molim te, nemoj više braniti Kineze. "Proud" je i češka reč za "tok“, poput vodenog ili saobraćajnog toka, nema veze sa toaletnom vodom. Ima mnogo više ovih glupih prevoda na Siriusu. Sušilica i tako dalje. Unutrašnja ili spoljna oznaka. Kinezi prevode na svoj način. Što pre shvatite šta vam govorim, biće vam lakše. Kinezi nisu ništa posebno. Ali možeš sipati šampanjac zbog mene, ako ti je lakše. Kada Čehi kažu da više vole da sede u poljskom Pesa RegiJet, onda već mogu da im verujem da nisu Kinezi ništa posebno, što mi u Evropi ne poznajemo.Proud је на чешком, не на енглеском. Но ово је обична налепница у тоалету, а спољни дизајн је нешто друго.
@ivan_bulajic_srbijavoz
Pogledajte prilog 191935