Обећао сам у прошлој краћој фоторепортажи од 11. марта, о реконструкцији пруге у делу код ж.с. Тошин бунар, да ћу сликати кад се пробије железнички насип где ће бити будућа ж.с. Тошин бунар.
И ево уррааааа, насип је пробијен целом својом ширином, и то у његовом горњем делу испод саме пруге и негде до његове средине. Значи остало је још да се пробије од средине до нивоа основе насипа тј. до земље. Све талпе су побијене и оне су побијане само ноћу, и због тога се део становника блока 37 бунио због „несносне“ буке, јер нису могли лепо да пајке ! Било је о томе писано по новинама, жалили се станари зграда Беокому !!!, али ... боље бре да радови буду што пре завршени, а не да се ометају, јер је био захтев станара да се ради само по дану, што је немогуће због саобраћаја. Ноћу кад су ови радови, железнички саобраћај није радио.
Иначе колико сам упућен, сви радови на потходнику треба да се заврше до краја априла 2019. године.
Неколико данашњих слика-уторак 26. март 2019., а следећа краћа фоторепортажа када се пробије цео пролаз или ти потходник. Извињавам се за квалитет фотографија, сликао сам мобилним, а фотоапарат ми опет завија уши :x .
Прилажење пробијеном насипу, а направљен је и овај земљани „плато“. Видећемо чему ће бити намењен.
Pogledajte prilog 7Pogledajte prilog 6
Да мало зумБирамо сам потходник
Pogledajte prilog 5Pogledajte prilog 4Pogledajte prilog 3
У истој равни са потходником, види се друга страна блока 40
Pogledajte prilog 2Pogledajte prilog 1