Još 1km do stanice Dimitrovgrad
Valjda do kraja sledeće nedelje.
Još 1km do stanice Dimitrovgrad
Да ли ће онда након модернизације БГ - Ниш поново радити ту пругу и дизати на 160?
Да ли ће онда након модернизације БГ - Ниш поново радити ту пругу и дизати на 160?
1/3 do kraja klisure, 1/3 do Staničenjea i 1/3 je da kažem gotova. Verujem da će vremenom ubrzati radove i da se otvori zajedno sve do Sofije.Ovaj potez Staničenje - Dimitrovgrad je približno 1/3 deonice Niš - Dimitrovgrad?
U septembru se još uvek čekala dozvola za Staničenje - Dolac, obilaznica se radi, i ostaje potez Prosek / Sičevo - Dolac.
Jel tako neko trenutno stanje?
www.ekapija.com
Ne. Za te brzine bi morala u većini potpuno nova pruga po novoj trasi da se izgradi sa veoma dugačkim tunelom kojim se zaobilazi Sićevačka klisura. Možda u nekoj daljoj budućnosti. Za sad ne postoji potreba za tim.
A kakav je nivo SS opreme predviđen za Niš - Caribrod?
rcsee.org
štanamradeeeeeAla su skočile cene...
Po meni je to realno. Moraš potpuno da obnoviš postojeći kolosek, izgradiš novi + novi most. Čudi me da nije i višeOstruznica-Batajnica 110 miliona evra!!!
Po meni je to realno. Moraš potpuno da obnoviš postojeći kolosek, izgradiš novi + novi most. Čudi me da nije i više
Gde mogu da nađem ove podatke? Odnosno, ceo budžetU predlogu zakona o budžetu našli su se budući zajmovi za rekonstrukciju pruga Beograd - Niš (1150 mil EUR), Valjevo - Vrbnica (840 mil EUR), Vrbas - Sombor (263,5 mil EUR), Stara Pazova - Šid (482,3 mil EUR). Pančevo - Zrenjanin - Subotica (909,5 mil EUR), Ostružnica - Batajnica (110 mil EUR) i Brestovac - Preševo (376 mil EUR).
Zabroravio sam na tu stavku, onda je cena okMislim da je tu planirana dvokolosečna pruga, odnosno novi paralelni most.
Иако су за мост урађени стубови тј. постојећи су прављени за два колосека, цена делује баш висока.Mislim da je tu planirana dvokolosečna pruga, odnosno novi paralelni most.