Najopasniji, a možda i najkoruptivniji projekat
Otkrivamo: Dopis Infrastrukture železnice Srbije o brzoj pruzi Novi Sad – Subotica

"Pitanje je kako su firme koje su zaista izvodile radove, a pre toga raznosila pice, prale tepihe, za godinu dana imale tako dobar kadar inženjera i licencu“, navodi Kuzmanović.
Значи, не пре пада неспособног режима.To su uprskali, brza pruga gotova ali nema voza do daljnjeg zbog pada nadstresnice.
I posle toga ko zna koliko još.Значи, не пре пада неспособног режима.
Чему онда Србијавоз, Железнице Србије или како се данас зове. Боље да имамо само аутобуске станице па да пруге укинемо потпуно па да штедимо неку кинту.I posle toga ko zna koliko još.
Зато дебела барбика поотпуштала све радникеodvodni kanali zatrpani /nijednom očišćeni/
U komentarima moguć odgovor i za zastoj na pruzi Niš - Dimitrovgrad![]()
Najopasniji, a možda i najkoruptivniji projekat
Otkrivamo: Dopis Infrastrukture železnice Srbije o brzoj pruzi Novi Sad – Suboticaradar.nova.rs
Nije tačna infomormacija. Vozovi saobraćaju punom brzinom. Na par mesta (2 koliko ja znam) postoje lagane vožnje, jedna zbog radova, jedna na mostu zbog dilatacijeSuper mi je i ovaj podatak iz istog članka:
"Izvori Radara iz železnice potvrđuju da zbog sigurnosti na deonici Beograd – Novi Sad vozovi u poslednje vreme ne saobraćaju predviđenim brzinama od 200 kilometara na čas već najviše 120."
Kad se setim samo kako se na istom ovom forumu oseravalo po članovima koji su izražavali skepsu u opravdanost i odživost projekta.
A kada će te dilatacije rešiti? Od novembra je smanjena brzina na 50 km/hNije tačna infomormacija. Vozovi saobraćaju punom brzinom. Na par mesta (2 koliko ja znam) postoje lagane vožnje, jedna zbog radova, jedna na mostu zbog dilatacije
To je uz održavanje. I nije propala cela pruga već određeni elementi, što čini mžd 0.1% pruge. Ti elementi još uvek funkcionišu, samo neki imaju smanjenu funkcionalnostNemoguće je da ovakav infrastrukturni projekat propadne za 3 godine.
Projektovani vek te pruge je sto (100) godina.
Nemoguće je da ovakav infrastrukturni projekat propadne za 3 godine.
Projektovani vek te pruge je sto (100) godina.
Jbt, svako danas može lupiti bilo šta i da se to uzme kao neki validan izvor.Super mi je i ovaj podatak iz istog članka:
"Izvori Radara iz železnice potvrđuju da zbog sigurnosti na deonici Beograd – Novi Sad vozovi u poslednje vreme ne saobraćaju predviđenim brzinama od 200 kilometara na čas već najviše 120."