V-sky
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 14.07.2023.
- Pohvaljen
- 544
Evo šta sam našao što se tiče Niš-Skoplje brzina:
Kurir 120km/h
Tanjug 200 km/h
Politika 120km/h
NS Uživo 120km/h
B92 200km/h
N1 ništa
Dnevnik 120 km/h
RTV 120 km/h
Na jutjub snimku makedonski ministar kaže, a deluje kao da se to odnosi na makedonski deo, da je planirana bryina 160km/h, a da je srpski ministar (Vesić) "već razgovarao o povećanju ove brzine putem projektne dokumentacije koja se radi u Srbiji". Mislim da je i ovo rečeno tako da svako može da tumači kako želi.
Kurir 120km/h
Tanjug 200 km/h
Politika 120km/h
Брза пруга до Скопља унапредиће односе Србије и Северне Македоније
Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Горан Весић данас је са македонским колегом Благојем Бочварским потписао Меморандум о изградњи брзе пруге од Ниша до Скопља, за који ће две земље заједнички затражити средства од Европске уније.
www.politika.rs
NS Uživo 120km/h
POTPISAN VAŽAN MEMORANDUM Brnabić: Brza pruga do Skoplja unaprediće odnose Srbije i Severne Makedonije | NS Uživo
Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić danas je sa makedonskim kolegom Blagojem Bočvarskim potpisao Memorandum o izgradnji brze pruge od Niša do Skoplja, za koji će dve zemlje zajednički zatražiti sredstva od Evropske unije. Sporazum je potpisan u prisustvu premijera...
nsuzivo.rs
B92 200km/h
N1 ništa
Dnevnik 120 km/h
МИНИСТАР ГОРАН ВЕСИЋ Брза пруга Ниш-Скопље биће од велике користи за Србију и С.Македонију
БЕОГРАД: Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Горан Весић рекао је данас да ће изградња брзе пруге између Ниша и Скопља у дужини од 230 километара, у коју ће бити уложено близу 2,75 милијарди евра, омогућити велику корист и Србији и Северној Македонији и још боље повезати Београд...
www.dnevnik.rs
RTV 120 km/h
Na jutjub snimku makedonski ministar kaže, a deluje kao da se to odnosi na makedonski deo, da je planirana bryina 160km/h, a da je srpski ministar (Vesić) "već razgovarao o povećanju ove brzine putem projektne dokumentacije koja se radi u Srbiji". Mislim da je i ovo rečeno tako da svako može da tumači kako želi.
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
www.youtube.com