S
stex_pb
Guest
Trafoe? Pa trafo sto ide na banderu ima bar 300-400 kila
Objašnjenje je da žele veću fleksibilnost u organizovanju linija i u vanrednim situacijama kad se desi pad napona na KM. Tako je bar potrdio. Ali i ja mislim da je nepotrebno, te pruge će bukv biti elektrificirane u narednom perioduПа они су потпуни дилетанти ако мисле да набављају хибридне локомотиве. Буквално последња ствар која је тренутно потребна Србија возу. Невероватно ми је колико погрешних потеза ова фирма потеже од свог настанка...
Objašnjenje je da žele veću fleksibilnost u organizovanju linija i u vanrednim situacijama kad se desi pad napona na KM. Tako je bar potrdio. Ali i ja mislim da je nepotrebno, te pruge će bukv biti elektrificirane u narednom periodu
До Пожеге неелектрификовано? Ај` да кажемо да је лапсус, да је просто мислио на тај правац.Ovo je važno jer postoje trase koje su važne sa aspekta populacije a nisu kompletno elektrifikovane npr. Beograd-Šabac, Stalać (Koridor X) - Požega.
Verovatno misli na Stalać-Kraljevo koja jeste neelektrifikovana, ali je on sam pričao da će se elektrificirati u narednom perioduДо Пожеге неелектрификовано? Ај` да кажемо да је лапсус, да је просто мислио на тај правац.
Pa čime će drugačije ako ne bude bilo 441, 461. Ove nove su prvenstveno zamena za isteNiš - Bar sa lokomotivom za 200kmh?
Да, која има још и дизел да кад остане без струје, да може да настави да милиNiš - Bar sa lokomotivom za 200kmh?
Nedavno sam odgledao snimak Dulevoza na youtubu-putovanje vozom od Čapljine do Sarajeva.. pa ta pruga u Bosni izgleda 100 puta bolje od bilo koje naše pruge, osim ove Bg-NS.. betonski pragovi, izgleda novo, pored pruge isto sve uredno.. kod nas krš i raspad.Za Stalać-Kraljevo treba samo razvući KM, trafo je već urađen.
Ali sa ovakvim stanjem pruge nema nikakovog smisla.
Ovi planovi kao da se zasnivaju na reoortažama sa Pinka, a ne na situaciji sa terena gde imamo 100km dobre pruge i još u vr' glave 200km podnošljive. Sve ostalo je totalni raspad na granici zabrane saobraćaja.
За линију Београд-Шабац(Зворник) би било боље да пребаце 711 из Руме у Земун па да завршавају вожњу у Београду уместо у Руми.Odgovor:
"Pod hibridnim mislimo na lokomotive koje imaju kombinaciju eletro/baterijske ili elektro/dizel pogona. Ovo je važno jer postoje trase koje su važne sa aspekta populacije a nisu kompletno elektrifikovane npr. Beograd-Šabac, Stalać (Koridor X) - Požega.