Eto sada je potvrđenoTo pričam sve vreme, garniture se smenjuju. Nije da jedna specificna garnitura sedi u garaži sve vreme
Eto sada je potvrđenoTo pričam sve vreme, garniture se smenjuju. Nije da jedna specificna garnitura sedi u garaži sve vreme
generalno trebala bi da postoji opšta tema železnica za sve ostalo a pošto je brza pruga veliki projekat, može bez problema da ima svoju temu.Svi smo navikli da su ti postovi u temi "Modernizacija".
Ergo nemamo dovoljno sokolova za Suboticu?Što se tiče registracionih brojeva za KISS: 410 001/2, 410 003/4, 410 005/6. Smenjuju se vozovi tako da jedan uvek bude u garaži, a da dva budu aktivna. Danas se koriste vozovi 410 001/2 i 410 003/4. Prethodnih dana su korišćeni 410 003/4 i 410 005/6, dok je 410 001/2 bio u garaži.
Ergo nemamo dovoljno sokolova za Suboticu?
А то ће бити шта?ће ићи и међународни возови за Будимпешту/Беч,
Nove lok za 200 km/h opremljene sa ETCSom i vagoniА то ће бити шта?
ЕМВ - немамо
Нешто вагона и старе АSEА локомотиве, који је онда смисао пруге и оних невероватних времена до Будимпеште?
I ja da se pitam nikada vojska ne bi ni napuštala granice. Nikada ne bi policija bila važnija od vojske.2. Довести војску на границе и изаћи из белог Шенгена...
А то ће бити шта?
ЕМВ - немамо
Нешто вагона и старе АSEА локомотиве, који је онда смисао пруге и оних невероватних времена до Будимпеште?
То је логичан избор, али, кад се планира куповина? За вагоне, када ће се извршити ремонт и сертификација Z1 за 200км/ч и/или купити нови?Nove lok za 200 km/h opremljene sa ETCSom i vagoni
...
Ajde, kad već lupamo, da ja napišem neku moju stavku. Ja bi uveo zakon da se seku ruke svakom ko krade ispravan deo infrastrukture, čime ugrožava živote drugih. Ovima što to otkupljuju da se oduzme sve što imaju.
vratimo se temi.
Мораће нешто набавити. KISS је намењен само за унутрашњи саобраћај. Била је скоро прича да планирају Vectron за 200 км/ч да набаве. Мађари их већ набављају и стићи ће до завршетка пруге. Пошто Мађари већ имају гомилу вагона за 200 км/ч и набављају гомилу нових, остаје на нама да набавимо нове вагоне за 200 км/ч или модернизујемо Z1. Надам се само да неће опет у последњи час да се сете да треба да их набаве, као за КISS.
То би биле сада путничке локомотиве са снагом до 2МВт? Претпостављам и нешто јефиније него Вектрони?
2MW je malo. Premalo.То би биле сада путничке локомотиве са снагом до 2МВт? Претпостављам и нешто јефиније него Вектрони?
Да је фирма цела и да је карго и путничким једном рукама, логично би било Вектрони или Травке или неки Бомбардје, Шкода да буде универзалан. Али за путничке ми делује да треба мања снага па је ваљда и мања цена?Зашто до 2МВт?
Да је фирма цела и да је карго и путничким једном рукама, логично би било Вектрони или Травке или неки Бомбардје, Шкода да буде универзалан. Али за путничке ми делује да треба мања снага па је ваљда и мања цена?