Сви?!Čuvarima pruga koji su pootpuštani...
Mujo radio biološko istraživanje, i pustio muvu i rekao: "Leti muvo!". Muva leti normalno. Posle toga otkinuo muvi jedno krilo i rekao: "Leti muvo!" Posle toga otkine muvi otkinuo i drugo krilo. "Leti muvo!". Vidi muva ne leti, i piše u izveštaju: "Kada muvi otkinu dva krila muva ogluvi."Zar od EPS koji ne može da obezbedi 30% kapaciteta TENT i Ž infrastrukture koja ne može da se sabere sa redom vožnje da oćekujemo svemirski projekat rekonstrukcije Barske pruge bez zatvaranja? Ja bih pre poverovao u deda mraza. Al ajde, da ne budem pesimista.
Da upravo to. Izgubili smo maltene potpuno celu generaciju koja se rodila 1975-2000, a gledajući na njihovu sudbinu demotivišemo i ubijamo i sledeću generaciju. Sve to je anestezirano srljanje u kameno doba.Autobuski prevoznici su slabiji nego ikad, a rast broja putnika na železnici ne bi smanjio upotrebu automobila. Jednostavno, to je raspad i bezdržavlje, nema tu šta mnogo da se priča. Lakše am je da verujemo da su tu neki interesi, ali mrka kapa: niti imamo volje, niti znanja, niti organizacije. Kameno doba, to je sva istina.
Danas nije išao voz VŠ-BG u 14:44, a posledično ni BG-VŠ u 16:58.
Sad kad su pominjane barikade na pruzi, to mi deluje već da je neko organizovao. A zna se ko jedini ima interesa da to organizuje.Momirović: Ko ošteti voz "Soko" ili infrastrukturu, preti mu osam godina zatvora
Ministar Tomislav Momirović je upozorio sve one koji uništavaju infrastrukturu brze pruge do Novog Sada i imaju nameru da oštete brzi voz Soko da im preti kazna do osam godina zatvora.rs.n1info.com
Momirović: Ko ošteti voz "Soko" ili infrastrukturu, preti mu osam godina zatvora
Ministar Tomislav Momirović je upozorio sve one koji uništavaju infrastrukturu brze pruge do Novog Sada i imaju nameru da oštete brzi voz Soko da im preti kazna do osam godina zatvora.rs.n1info.com
Sile mraka i bezumlja?Sad kad su pominjane barikade na pruzi, to mi deluje već da je neko organizovao. A zna se ko jedini ima interesa da to organizuje.