Otkud toliko ljudi na vozu ka Uzice u ovo godišnje doba?
Naravno, nema ni okvirnog roka do kada bi lagane vožnje mogle biti sanirane. Otkad sam čuo da su se ova masovna kašnjenja na barskoj pruzi pojavila, prvi put sam posle 4 godine u zavičaj otputovao autobusom.20.04.2022
PRODUŽENO VREME PUTOVaNja VOZOM Na BaRSKOЈ PRUZI ZBOG SMETNjI Na INFRaSTRUKTURNIM KaPaCITETIMa
„Srbiјa Voz“a.d. obaveštava korisnike svoјih usluga da su zbog smetnji na infrastrukturnim kapacitetima na delu pruge Resnik-Lazarevac-Valjevo-Užice- Priјepolje teretna, na više deonica (Baraјevo ukrsnica- Veliki Borak, Veliki Borak -Stepoјevac, Vreoci-Lazarevac,Lazarevac – Laјkovac, Samari -Ražana,Sušica – Branešci), uvedene lagane vožnje, koјe prouzrokuјu svakodnevno zakašnjenje vozova za prevoz putnika uključuјući i vozove iz sistema BG:VOZ do Lazarevca.
Otklanjanje smetnji na infrastrukturnim kapacitetima јe u nadležnosti „Infrastruktura železnice Srbiјe“ a.d.
Izvinjavamo se putnicima i zahvaljuјemo se na strpljenju i ukazanom poverenju.
--
Zbog ovoga vozovi prema Prijepolju idu sa sat vremena kasnjenja.
Od planirana 2, realizovan je 1 sinhron. Šta sad da radimo, nek se bolje spreme drugi put. Barem su mislili o tome
Ma da nije možda rešenje da na duže linije (iza Valjeva, aj, Požege), idu klasične kompozicije? Eureka! Ili je ovako bolje? Politika kvaliteta by Trenserbia.
Poslušali su nasPromo cene karata za NS i u maju.
Kakva je popunjenost bila, trebalo bi da ide nakon Čačka dalje do Kraljeva?Inače danas sam u prolazu primetioda je u 13h iz Požege za Čačak išao 711 u sinhron. Da li stvarno na toj liniji ima toliko putnika? Nekad je tu išao"šinobus"
Nisam uspeo da vidim pošto sam ja bio za volanom u trenutku kada smo se mimoilaziliPoslušali su nas
Nadam se da će najdalje od ponedeljka polasci od 1. maja biti dostupni na sajtu i aplikaciji pošto trenutno nema polazaka tj nije moguće kupiti kartu.
Kakva je popunjenost bila, trebalo bi da ide nakon Čačka dalje do Kraljeva?