Кроз Футог је реконструисан пролазни колосек, али за скретнице нисам сигуран.Pogledajte prilog 197915Infra na aparatima Vmax 20km/h
Sajlovo-Futog samo 6 kilometara
Inace brzina po Knjizici reda voznje 60 km/h,a od kad je krenuo teret palo odmah na 40km/h i sad posle 2 u po godine 20km/h
Napredno nema sta...
Vozno vreme produzeni za 15 min
Imao sam priliku neke 1990. da vidim projekat stanice Rakovica i dalje do tunela.Bilo je planirano da ostane i glavna, pa da bude dva koloseka za glavnu, dva za Prokop, ali pošto nema više glavne ostaje dva za prokop što već ima. Ranžirna u Topčideru će verovatno postati BNV3, a za garažu plavog voza i nije neki problem odvajanje. Takođe TPS Kijevo nije nikad izgrađena i vozovi za sever i zapad polaze sa Prokopa, a ne Rakovice kako je planirano.
Пре затварања главне пруге и преусмеравања саобраћаја на ову пругу, рађена је само реконструкција главних станичних колосека, не и скретница.Кроз Футог је реконструисан пролазни колосек, али за скретнице нисам сигуран.
Table su glupo postavljene, nalaze kod sledećeg perona, a pokazuju na prethodni. Npr. Ova je kod drugog perona, a pokazuje na prvi. Verovatno da još uvek nije promenjeno drugačije da bude čim je ovakva slika...
Imao sam priliku neke 1990. da vidim projekat stanice Rakovica i dalje do tunela.
Nisu planirali apsolutno ništa ka staroj Glavnoj.
Pisao sam 100x o tome.
Veći deo trase od perona stanice Rakovice do vijadukta iznad P. Pavla nije izgrađen po tom planu, nego su iskrivili zbog brda i ovamo zbog nesrećne rasputnice G.
Mislim da nema mesta, nije toliko visok pothodnik.Tabla bi trebala biti na zidu iznad stepenica i da nema zabune označavanje katastrofa
Koji je ovo put oce nauče nešto iz fizikeMladića udarila struja u Užicu! Popeo se na vagon, a onda je puklo...
Mlađa osoba čiji identitet nije saopšten povređena je večeras u Železničkoj stanici u Užicu kada se popela na vagon, a zatim doživela strujni udar, saopštila je Infrastruktura železnice Srbije.informer.rs
Problem je u tome što ih niko sistemski ne obrazuje u školi u vezi ovoga.Да је добро учио не би имао потребе да се пење
Prećerala ga je da se vozila 7 satiMađari će kasniti sa svojim delom više od godinu dana za nama. Orban potvrdio da će pruga biti gotova 2026:
Takođe, kaže da će putovanje trajati "manje od četiri sata".
Ovaj intervju deluje kao da je Ai generisan.Mađari će kasniti sa svojim delom više od godinu dana za nama. Orban potvrdio da će pruga biti gotova 2026:
Takođe, kaže da će putovanje trajati "manje od četiri sata".
Мислим да за кафић имају оловком написано на папиру.
Nisi u krivu.Мислим да за кафић имају оловком написано на папиру.
Ја мислио склонили, а и креч већ отпада на улазу у онај потходник/пролаз за ауте и бицикле...Nisi u krivu.
Vesić: U toku rekonstrukcija 16 železničkih stanica
Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić izjavio je da je Infrastruktura železnice Srbije sredinom aprila ove godine počela rekonstrukciju železničke stanice Gajdobra čime je započela rekonstrukcija 16 železničkih stanica širom Srbije.www.b92.net
Pogledajte prilog 198242Pogledajte prilog 198243