mvbg1
Advanced
- Učlanjen(a)
- 14.10.2011.
- Pohvaljen
- 10.681
Iako volim Talgo vozove,malo mi je ta reč "MORATI" prejaka.Тако да ћемо сукоро морати да купимо Талго за Линију ка Будимпешти.
Iako volim Talgo vozove,malo mi je ta reč "MORATI" prejaka.Тако да ћемо сукоро морати да купимо Талго за Линију ка Будимпешти.
Ajde kad smo se dotakli Talga, možda ovaj Talgo230 sa Vektronima za Vmax200km/h.Koji Talgo i umesto čega?
FLIRT je toliko dobar i po toliko korektnoj ceni da je bespredmetno diskutovati.
KISS i ovi kinezi, možda, ali sigurno ne ove kompozicije sa vagonima kao što imaju Bosanci.
Јел та беше она министарка пољопривреде која је дигитализовала све сељацима да не дођу до субвенција?Stručni kadar, gde ih nalaze više?
Jelena Tanasković postala v.d. direktorka „Infrastruktura železnice Srbije“
Bivša ministarka poljoprivrede Srbije Jelena Tanasković imenovana je za v.d. generalnu direktorku Akcionarskog društva „Infrastruktura železnice Srbije“.www.danas.rs
Ajde kad smo se dotakli Talga, možda ovaj Talgo230 sa Vektronima za Vmax200km/h.
Ako bude ovaj u igri, ja sam za: https://www.talgo.com/talgo-250Узгред, кад смо код Талга, Шпански парламент је одобрио да већински пакет акција откупи Мађарски Ганцмаваг. Тако да ћемо сукоро морати да купимо Талго за Линију ка Будимпешти.
Ganz-Mavag launches takeover bid for Talgo
Hungarian firm Ganz-Mavag has filed its bid to take over 100% of Spanish rolling stock manufacturer Talgo, but hurdles remain.www.railway-technology.com
Nadam se da ovo cudo dole X31 necemo nikada videti na nasim prugama, kakve god mu bile karakteristike, jednostavno je ODVRATAN. Dizajner bio na drogama a aerodinamika od one gume nula.Pogledajte prilog 197722
X61 starsano dobar voz do 160km/h
Pogledajte prilog 197723
i cudni X31 za brzine do 180km/h
Не знам, може ли се камионом кроз онај тунел на Милошу?
Češka ima pravilo da se voz mora testirati nekoliko hiljada kilometara prazan i nekoliko hiljada kilometara kao simulacija voza sa putnicima. A ovaj Sirijus simulira putnički voz. Kada se to uradi, dobija homologaciju i može da ide u redovan saobraćaj. Pošto je Leo Ekpress otkazao, nakon dugog čekanja, sada radi testove sa RegioJetom Različite zemlje, različita pravila.Ne razumem. Kako nešto što nema homologaciju može saobraćati u redovnom saobraćaju i na redovnim linijama?
Pogledajte prilog 197722
Pogledajte prilog 197723
i cudni X31 za brzine do 180km/h
meni je bas fora, izgleda vanzemaljskiNadam se da ovo cudo dole X31 necemo nikada videti na nasim prugama, kakve god mu bile karakteristike, jednostavno je ODVRATAN. Dizajner bio na drogama a aerodinamika od one gume nula.
Pantograf je targetirao one druge idiote.To je testirao najveći među svim narodnostima..