Koliko bese tamo po KRV? 90-100,tu se jednino ide normalnom brzinom od VA do granice.120km/h? Možda od Požege do Sevojna,ako isprave krivine.
Koliko bese tamo po KRV? 90-100,tu se jednino ide normalnom brzinom od VA do granice.120km/h? Možda od Požege do Sevojna,ako isprave krivine.
Štedler ima fabriku u Belorusiji od 2012.
Šalio sam se naravnoЕво све трчи...
100km/hKoliko bese tamo po KRV? 90-100,tu se jednino ide normalnom brzinom od VA do granice.
Dešava se da sam izolator konzole koja nosi poligonator voznog voda usled zamora i stalnih vibracija pukne. Tada "kosnik" ostane da visi vertikalno iznad koloseka i dešava se ovo kao na fotki.Sekundarci krivi ili samo palo?
Fascinantno je da su sve ovo uradili za nepuna dva meseca...Da se nadovežemPogledajte prilog 171296
Pogledajte prilog 171297Pogledajte prilog 171298Pogledajte prilog 171299
Za kraj jedna lepotica
Pogledajte prilog 171301
U pretraživač se bilo šta može uneti za 5 minuta preko baze podataka i ništa od toga nije merodavno da li će se neka usluga pokrenuti u određenom vremenskom periodu. Kad se dogovore oko pojedinosti, verujem da će biti uneto u sve sisteme.Na sajtu Srbija Voza nema o ovome nema nikakvih informacija, niti su u pretraživač RV ponovo unete stanice Palić, Bački Vinogradi i Horgoš. Iz teksta nije jasno da li će modernizovanom prugom saobraćati tramvoz MAV-a, samo kažu da će biti 10 polazaka dnevno Subotica-Segedin.Pruga Subotica - Segedin od oktobra kreće sa radom, Vesić: "Biće jedna od najmodernijih elektrifikovanig evropskih železničkih deonica"
Prema onome što je do sada urađeno, ova pruga dužine 26,63 kilometra, postavljena još davne 1885, biće jedna od najmodernijih elektrifikovanig evropskih železničkih deonica.www.blic.rs
Iz teksta nije jasno da li će modernizovanom prugom saobraćati tramvoz MAV-a, samo kažu da će biti 10 polazaka dnevno Subotica-Segedin.
Meni je ovo očekivano, s obzirom na važnost saobraćajnice. Mislim da je promena podizvodjača u zadnji čas bila ključna. Oni su radili nadvožnjak kod Pionira i završili ga u roku.Fascinantno je da su sve ovo uradili za nepuna dva meseca...
I meni, ali ne zbog važnosti nego što je to međunarodni EU projekat, a tu nema zezanja.Meni je ovo očekivano, s obzirom na važnost saobraćajnice.