Šta je novo?

Železnička stanica Vukov Spomenik

Imamo fotke i video snimak.

Био и ја пар пута силом прилике. Топла препорука ако вас икада игде потера у ВЦ а немате тржни центар у близини, свратите у најближу кладионицу.

Покретне степенице никад прљавије, они лимови између као да је неко просипао Кокаколу од врха. Налепница на зидовима све више. Штрока, полусмрад. Поправили разглас, сада је мало јасније, али и даље се муче, неке поруке су пребрзе па се кроз ехо поједе и буде неразумно. Иначе мислим да су скроз прешли на вештачки генерисани глас, не јављају више уживо на микрофон.

20241002_184249.jpg

20241002_184233.jpg

Sve im strokavo nesposobno ...

Screenshot_20241014_203034_Chrome.jpg

је***, проблем је што је тај део где је тржни центар у приватном власништву. а нико жив не зна ко су власници (а и било је о томе раније на овој теми)

Kako to da su odjednom nadležni za to kad ce vlasnici lokala da urade nesto osim što uzimaju kiriju a satro država ne može da ih nadje a ne plaćaju porez na zakup prostora

је***, проблем је што је тај део где је тржни центар у приватном власништву. а нико жив не зна ко су власници (а и било је о томе раније на овој теми)

Ja ne znam kako je u privatnom kad su sve te parcele gde je tc i ceo plato iznad (a time i sve podzemno) u gradskom/državnom vlasništvu, sve 1/1 i jasno kao dan. Univerzitet je vlasnik ovih obodnih parcela ka fakultetima a sve ostalo Grad Beograd, nema bilo kakvih trećih lica.

какве везе има власништво над парцелом са власништвом над објектом?

Vrh