Dakle, argument je: ostatak Beogradskog čvora se raspada, dakle i Vuk treba da se raspada? Prvi put posle 30 godina se ulože neka sredstva da se stajalište upriliči, i već sutra treba da se radi ponovo? Stajalište treba razlupati i ponovo izgraditi, bez razmatranja drugog rešenja?Ма какво ново осветљење због 35 цм висине кад је већ суседна станица К. Парк је**ни метро 2033 и то деценијама! Немој бре да ме зај***ваш овде са рационализацијом поступака ових манијака у ЖС!
Па скуп гранит, па каблови, па нова плоча...Какви несавладиви изазови за наше друштво! Отказуј!
Какав лик, је**те, није ми добро сад.
Nema potrebe da se pomera kontaktni provodnik dokle god je razmak od GIŠ veći od 5020 mm.Sto se Vukovog Spomenika tice, kad bi podigli prugu 40 cm, verovatno bi podigli i kontaktni vod time sto bi zicu zamenili sinom koja se kaci na gornji svod tunelske cevi i koja bi se nalazila nekoliko desetina cm iznad sadasnje pozicije kontaktne mreze.
A pusti Gavrila i ignoriši ga ovih dana.Какви сад роботи?
Tako i ja kad krečim sobu prvo namestim novi tepih..Od sutra počinje zamena informacionih tabli, i traje do 15. juna.
Šteta što nećemo videti rezultat do 2025...
Uvek prvo ide novi tepih ako se kreči četkicom za likovno.Tako i ja kad krečim sobu prvo namestim novi tepih..
Prvo se kreči, pa onda grubi radovi (eskalatori, osvetljenje, info table, sanacija ulaza)...Tako i ja kad krečim sobu prvo namestim novi tepih..
Svaki dan gledamo takve radove. Prvo se asfaltira, pa se onda iskopa da se nešto postavi, pa se onda ocrta horizontalna signalizacija, i na kraju preko nje se zakrpi to iskopano. Tako i ovdePrvo se kreči, pa onda grubi radovi (eskalatori, osvetljenje, info table, sanacija ulaza)...
29.12.2021. je ova nabavka objavljena na portalu. Sve nabavke na Vuku su raspisane na osnovu sredstava koja su došla iz "budžetskog viška" 2021. Navodno, Ministarstvo za zaštitu životne sredine nije ništa povuklo za projekte, pa su se MSGI i Infra uvalili.
Ebeno ništa ali ništa ne mogu da urade kako treba.Baš sam prošao juče dok su menjali. Dakle dva obična televizora, sat i kablovi koji vire. Svaka čast.