spatiotecte
Professional
- Učlanjen(a)
- 09.02.2007.
- Pohvaljen
- 19.772
Ima neceg kineskog u toj arhitekturi.
Arhitektura 90ih, cetvrtaste zgrade sa ostrim ivicama i nadstresnicama, tipa GRAWE. Mislio sam da smo se odmakli malo od ovog stila, ali avaj.
Ovo što si nabrojao za mene i nije arhitektura. Ali razumem birgu o održavanju pogotovo kada znamo da će objekat pripadati infri.док је након њега наступио још гори стил панела, типа нова фасада КЦС-Фалкенштајнер-Сириус.
Verovatno govoriš o delu koji je na nasipu?Po rečima radnika urušio se deo šina na izlazu ka gradu. Svi vozovi koriste samo kolosek 3 i naravno da su nenormalne gužve. Video sam veliku rupu i radnike kako nešto rade. Vozovi poprilično kasne
www.ekapija.com
Nadam se da je ovo kraj ove farse. Inače, niko ne zna šte radi ispred NCR-a ka bulevaru MM jer je plac ograđen betonskim pločama i kao da se izdiže. Može li neko izvući projekat iz građevinskih dozvola, ja ne stižem. Hvala.Konačno pribavili dozvole za staničnu zgradu, vestebil, toplu vezu sa BAS-om, novu peronsku nadstrešnicu, stanični trg i park ispred NCR-a:
![]()
Izdato više građevinskih dozvola za železničku stanicu Novi Beograd koja se mesecima uveliko gradi
Izdato više građevinskih dozvola za železničku stanicu Novi Beograd koja se mesecima uveliko gradiwww.ekapija.com
Mene, od ovoga, najviše zanima na šta će ličiti ta topla veza. Da li aktuelni aneks, koji se koristi kao privremeni BAS, pripada tome i sl.Konačno pribavili dozvole za staničnu zgradu, vestebil, toplu vezu sa BAS-om, novu peronsku nadstrešnicu, stanični trg i park ispred NCR-a:
![]()
Izdato više građevinskih dozvola za železničku stanicu Novi Beograd koja se mesecima uveliko gradi
Izdato više građevinskih dozvola za železničku stanicu Novi Beograd koja se mesecima uveliko gradiwww.ekapija.com
Donji stroj, mora da ispravim. Gornji stroj je kolosek, zastor (tucanik), signalna oprema, donji su nasip pruge, tuneli, mostovi...Само горњи строј пруге нисмо реконструисали