И теби је то у реду да одраслој особи која зарађује свој хлеб на радном месту кажеш шта може да ради на паузи, а шта не?!
То што је она свој исказ формулисала као питање је знак њене љубазности, а не потврда твоје моћи да судиш о њеном животу, навикама и потребама, шта год ти мислио о њима.
Potvrda moje moći.
mnogo želim da sam moćan da vas sprečim da uništavate sopstveno zdravlje.
Ja ti samo želim da cigarete ostaviš što pre. Da prodišeš punim pljućima. Uživas u životu punog kapaciteta. Obnoviš krvnožilni sustav što bi rekli braća Hrvati. Umanjiš sve rizike od šloga, srčanog udara, raka...
Prihvatam i da sam fašista, mora neko i ka pušačima da bude... Takav je svet, nije idealno mesto... Savršeno mi je u redu da mi njeni prsti oko glave ne bazde na duvan i ona ima puno pravo na odmor, al može i da ga najavi pre mog čekanja. A prihvatio sam i posle, nisam joj rekao ništa povodom duvana, nego poželeo da kažem...
Vraća se sa pauze još nervoznija jer znam efekat cigareta. Prvih par sekundi nakon paljenja cigarete i minuti pre nego što je zapališ, iščekivanje trenutka je psihološki vrhunac. Tada kako ne bi bila ljubazna. Uf kako prijaju ti momenti. Klasično narkomanstvo. Kad se vrati sva splasnuta posle popušene pljuge od ljubaznosti ništa, dok se ne vrati sebi.
Znam sve, pušio sam od prvog srednje narednih 15 godina, svaki dan. Zlo.
Ako te moj stav nervira - neka tako bude. Cigarete se u elitnim salonima puše negde iza da klijent ni ne vidi...
al ja sam finansijski spao na ovaj običan frizeraj
pa gledam i slušam svašta... Kad sam imao pare bilo je zakažeš vreme, nema čekanja, dva pranja kose, masaža glave i stolica koja te masira dok ti pere kosu
Prsti nisu zdibali na duvan ni iz daleka... ne vidiš cigarete nigde okolo... ali to je koštalo boga oca, da ne dužim