Da li je novac za saobraćajnice uopšte stavljen u budžet grada?Prokop dobija direktnu vezu na autoput - Raspisan tender za kontrolu tehničke dokumentacije za izgradnju pristupnih saobraćajnica
Prokop dobija direktnu vezu na autoput - Raspisan tender za kontrolu tehničke dokumentacije za izgradnju pristupnih saobraćajnicawww.ekapija.com
Što ne mora nužno da bude loše.У железници и надлежном министарству сада јашу људи који желе да од железнице направе нешто фенси и атрактивно за богатију клијентелу.
Из угла економије томе и треба тежити, али не смемо да занемарино и сиромашније путнике којима је железница једини вид превоза ако узмемо у обзир цене аутобуског превоза.Što ne mora nužno da bude loše.
Glavu dajem da niko ko se pita oko izgradnje i uredjenja Prokopa u zivotu nije cuo za "hostile" arhitekturu. U pitanju je nesto mnogo jednostavnije - odgovorni nisu nikad putovali zeleznicom niti ce. Kao sto odgovorni za semafore i zeleni talas ocigledno ne voze odnosno oni za pesacke staze/prelaze/pasarele i sl. ne pesace.Verovatno je nepostojanje Klupa na stanici deo “Hostile Architecture”. Koja otežava duži boravak beskućnicima/besposličarima, a delimično i putnicima koji ranije dođu i nemaju para da plate i sednu u lokal. Koji su onda nažalost kolateralna šteta.
Tako mi deluje nakon gledanja priloga o tom trendu u Američkom gradu Njujorku gde se taj trend primenjuje pri svim novim projektima u tom gradu.
Postojanje klupa na peronima i dodatan veliki displej koji je naknadno ubačen u centar hola govori takodje i meni da nije slučajno izostavljanje klupa za čekanje u holu iz gorepomenutog razloga. E sad da li oni znaju da se takvo namerno otežavanje boravka ima svoj sopstveni naziv, to ne mogu da tvrdimBukvalno na ovoj novoj stanici kod Medison skver gardena čovek pokazuje kako ima svega sem mesto za sesti. Potpuno ista prica kao i u Prokopu. Ja mislim da to ipak i ima veze. Jer već su sigurno čuli da su klupe potrebne, ali koliko vidimo niko ništa ne radi po tom pitanju
А колико запослених беше имају Железнице Србије? Срамота...изградише 5 станица и једну ваљану линију и ни то не могу да одржавају...Pogledajte prilog 186356
Nije bilo ni 18 h ne radi
Pogledajte prilog 186357
Stroka po podu
Pogledajte prilog 186358
Plafon koga briga zaudara prljavo ne održavanje na nivou
Pogledajte prilog 186359
Voda se čuh kako curi na sve starne prljavo trake ne rade displeji kako koji sve super bravo glavomju infre u gumenjari
Pogledajte prilog 186361
Soko sve kako treba