Kolko sam video na snimcima, tamo kod turniketa stoji pored radnika srbija voza i kontrolor javnog prevoza pa se njemu verovatno pokaže karta. Ali koliko mi se čini to je moguće zaobići ulaskom direktno na 10. kolosek trenutno koji nema kontrolu pristupa i onda kroz podhodnik doći do 3. ili 8. koloseka za BG VozAko idem na beovoz kako ulazim na perone? Veruju na reč ili moram pokažem ili skeniram bg plus kartu?
Majko mila! Pa ovi treba pod hitno da promene naziv u Tv Toxic jer ovo je toliko toksicno da ja nemam reci. Ovi verovatno prave studije kako od bilo koje pozitivne vesti napraviti negativnu vest. Jeza, bukvalno me jeza hvata gledajuci ovo.
Sve su tačno rekli. Na momente su bilo po malo tendenciozni, ali manje više sve je tačno.Majko mila! Pa ovi treba pod hitno da promene naziv u Tv Toxic jer ovo je toliko toksicno da ja nemam reci. Ovi verovatno prave studije kako od bilo koje pozitivne vesti napraviti negativnu vest. Jeza, bukvalno me jeza hvata gledajuci ovo.
Nova Sranje=Pink
Naslov je trebao da bude kakav jeste, otvorena novs stanicna zgrada. Ali sta ocekivati od televizije u rangu Informera.
Poenta je da iako stanica nije jos 100% zavrsena (neka je 80% zavrsena) valjda je logicno prici tome sa pozitivne strane. Sve sto se desava oko tebe mozes gledati sa pozitivne i sa negativne strane. Ti mozes nekom reci "pogledaj se koliko si ruzan i zapusten", a mozes isto to reci "po mom miseljenju trebao bi da poradis malo na vizuelnom utisku". Sustina je u tome da nije samo bitno STA ce novinar reci, nego i KAKO ce reci. Ovde se ciljano sve informacije iznose toksicno iako je sve to moguce reci na netoksican i konstruktivan nacin.Sve su tačno rekli. Na momente su bilo po malo tendenciozni, ali manje više sve je tačno.
Da, a inace je tako u prethodnih 5-10 godina. A pre tog perioda dok mrzitelji socijale nisu preuzeli zeleznicu imao si direktnu vezu sa Parizom, Londonom, Berlinom. Sta nam napravise, dno dna.Gledao sam juče otvaranje na RTS i sva SNS infrastrukturna maštarenja pala u vodu onog trenutka kada je kamera snimila displeje, na kojima su jedine destinacije bile: Novi Sad, Prokuplje Teretna i beogradska naselja. Sve rečeno o tome šta su ti mrzitelji socijale uradili od železnica.
Privatno javno partnerstvo sa PSP farmanom, sto je i spomenuto na RTS-u. Model privatno javnog partnerstva nije nesto sto je izmislio SNS vec nesto sto postoji u svetu decenijama. Uvek se pitam kako to da sada za sve imaju kritiku i sve je moglo bolje, a od 2000-te do 2012-e, nista, njente, zero Gospoda je imala vremena sve to da pokrene i da zavrsi u tih 12 godina, medjutim odrzavali su se na vlasti sistemom inercije, pa im sada sve smeta i najjaci su u hejtu...A što RTS vaguely prenosi kako je 15 miliona eura uloženo u staničnu zgradu, kako bi bilo da informišete ljude o tome ko je investirao tih 15 miliona evra, po kom i kakvom ugovoru i sa kojim interesom? Čisto da odnosi budu jasniji i malo transparentnosti radi, ništa drugo.
Sramota je sta se desavalo oko zgrade, ali je najveca sramota kako se milimetar nije mrdnulo od 2000-te do 2012-e, kada su toboz na vlasti bile visokomoralne licnosti i jos moralnije strankeSramota je sve što se dešava oko ove zgrade.
Da, a inace je tako u prethodnih 5-10 godina. A pre tog perioda dok mrzitelji socijale nisu preuzeli zeleznicu imao si direktnu vezu sa Parizom, Londonom, Berlinom. Sta nam napravise, dno dna.
Privatno javno partnerstvo sa PSP farmanom, sto je i spomenuto na RTS-u. Model privatno javnog partnerstva nije nesto sto je izmislio SNS vec nesto sto postoji u svetu decenijama. Uvek se pitam kako to da sada za sve imaju kritiku i sve je moglo bolje, a od 2000-te do 2012-e, nista, njente, zero Gospoda je imala vremena sve to da pokrene i da zavrsi u tih 12 godina, medjutim odrzavali su se na vlasti sistemom inercije, pa im sada sve smeta i najjaci su u hejtu...
Sramota je sta se desavalo oko zgrade, ali je najveca sramota kako se milimetar nije mrdnulo od 2000-te do 2012-e, kada su toboz na vlasti bile visokomoralne licnosti i jos moralnije stranke
They can assume three different system configurations – shuttle, loop, and pinched loop. The shuttle system is the least complex. One train operates on each lane of a dual lane guideway. After the train dwells in one of the end stations for passengers for entry and exit, it reverses direction and returns to the opposite end station.
Kako volim ove narative u stilu SNSa "oni prethodni". Svi su sramota i lopovi, različitog stila i razmera, ali svi su nas zajedno pokrali. Za to vreme, ljudi i dalje maštaju o tome kako su to različiti i kako nam sad benevolenti vladar poklanja stanicu kakvu niko nikad do sad nije napravio.... Za samo 15 miliona. Gde je otišlo još 65 miliona poklonjenih Gruji?
Nije bilo vremena za zgradu, nabavljali su se vozovi, doduse polovni.
https://www.vreme.com/projekat/uhapsen-sarancic/
Ako ne bude ja ne idem tamo, sta da radi posten covek dok ceka voz?@dejanbg88 Jel u planu otvaranje i neke kladionice na Prokopu?
Majko mila! Pa ovi treba pod hitno da promene naziv u Tv Toxic jer ovo je toliko toksicno da ja nemam reci. Ovi verovatno prave studije kako od bilo koje pozitivne vesti napraviti negativnu vest. Jeza, bukvalno me jeza hvata gledajuci ovo.
Da, a inace je tako u prethodnih 5-10 godina. A pre tog perioda dok mrzitelji socijale nisu preuzeli zeleznicu imao si direktnu vezu sa Parizom, Londonom, Berlinom. Sta nam napravise, dno dna.
Privatno javno partnerstvo sa PSP farmanom, sto je i spomenuto na RTS-u. Model privatno javnog partnerstva nije nesto sto je izmislio SNS vec nesto sto postoji u svetu decenijama. Uvek se pitam kako to da sada za sve imaju kritiku i sve je moglo bolje, a od 2000-te do 2012-e, nista, njente, zero Gospoda je imala vremena sve to da pokrene i da zavrsi u tih 12 godina, medjutim odrzavali su se na vlasti sistemom inercije, pa im sada sve smeta i najjaci su u hejtu...
Sramota je sta se desavalo oko zgrade, ali je najveca sramota kako se milimetar nije mrdnulo od 2000-te do 2012-e, kada su toboz na vlasti bile visokomoralne licnosti i jos moralnije stranke
Uvek se pitam kako to da sada za sve imaju kritiku i sve je moglo bolje, a od 2000-te do 2012-e, nista, njente, zero Gospoda je imala vremena sve to da pokrene i da zavrsi u tih 12 godina