Beli zo
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 13.09.2020.
- Pohvaljen
- 4.354
Sa Čučkovog IG
Planirana je garaža na ploči (ka Novom Beogradu)Kad bi mogli da jednu od buducih zgrada sa plana da pretvore u nadzemni parking to bi resilo problem parkiranja putnika, renta car i taxi baze. Ili je mozda plan da se to radi sa strane autoputa?
A ona takođe neće biti u vlasništvu države ili, ako sam ja dobro razumeo?Planirana je garaža na ploči (ka Novom Beogradu)
Hvala, bio sam preskoćio tu informaciju. Medjutim samo parking na ploči mi se čini kao pod-dimenzionisano za glavnu stanicu u svetu gde želimo da razvijemo sve više železnicu kao održivo (climate friendly) rešenjePlanirana je garaža na ploči (ka Novom Beogradu)
"Miodrag Popović direktor Turističke organizacije Beograda sa svojim saradnicima radi na izgradnji glavnog info pulta prestonice unutar zgrade.
Teška priča. Jel' to onaj isti što je pravio info pult koji je trebao biti na Slaviji pa je taj info pult pojela maca?
Obavezno da se pohvale da je ovo prva Glavna železnička stanica kroz koju ne prolazi metro jer tako smo u mogućnosti.
Meni je onako, osrednje je veličine mada smatram da je trebalo još malo veća da budePa i nije baš toliko mala koliko ste neki govorili.