Sama činjenica da misliš da je jedan čovek izrađivao i iznosio sve to na svojim leđima i intelektu govori koliko si ostrašćen i bandoglav glede ove teme. Rekao sam ranije i reći ću opet - ti si emotivno vezan i opsednut Prokopom i čvorom. A siguran sam da je i neko tvoj radio na tom ili nekom vezanom projektu, čim te toliko vozaju emocije i naivnost kad god se priča o ovoj temi.
Isto tako, činjenica da su projektanti iznedrili tako malo predloženih rešenja, od kojih se ne zna koje je gore, i koje nemaju nikakve kombinacije, isto govori o kakvom se kolosalnom promašaju radi. Izem ti ja stručnjake koji nisu u stanju da kombinuju više rešenja i time traže neki optimum.
A na kraju sve to potvrđuje i činjenica da je u taj projekat ulupano 50 godina, boga pitaj koliko para, boga pitaj koliko zaposlenih i objekata, a da i dalje nije ni do pola gotov, a okovao je i sabotirao ostale aspekte razvijanja grada i sabotirao, i finansijski i organizaciono, izgradnju metroa.
A ti pričaj i misli slobodno šta očeš, nisam do sad video nijedan argument koji pokazuje da ovo nije preskup, predimenzioniran i promašen projekat.