Steva
Advanced
- Učlanjen(a)
- 08.12.2006.
- Pohvaljen
- 8.151
ULJŽ? Misliš ŽULJ?Da nije dekica jedan od admina fb grupe ULJŽ?
ULJŽ? Misliš ŽULJ?Da nije dekica jedan od admina fb grupe ULJŽ?
Nije bio dekica, rekao bih tu oko 50godina, mada ne isključijem mogućnost da ima unučad.
Da li je sa pomenute FB grupe ne bih znao, jer ne znam ni ko su admini te grupe.
Pa narativ pojedinih admina i moderatora u toj fb grupi je identičan onom od gore spomenutog gospodina.Nije bio dekica, rekao bih tu oko 50godina, mada ne isključijem mogućnost da ima unučad.
Da li je sa pomenute FB grupe ne bih znao, jer ne znam ni ko su admini te grupe.
Još nisam došao biciklom u BG, ali ima vremena.Misli na Borića, ali da je on nosio bi biciklu haha
Video sam ga jednom u BG:VOZ-u, usred špica je uvukao bajs kod vratiju iako su svi okretali očima.
Nisi ti taj Borić. Na svu sreću.Još nisam došao biciklom u BG, ali ima vremena.
Postoji pothodnik koji povezuje perone, ako idete pokretnim stepenicama, onda ćete se naći u novom holu, a ne na peronima. Ako ipak idete liftom ili pokretnim stepenicama u novu stanični zgradu po piće, u pekaru i sl. onda možete kroz ulaz za odlaske da se spustite do perona.Zdravo, da li znate možda da li se može doći od jednog do drugog perona nekim liftom ili pokretnim stepenicama?
Sokom iz Novog Sada bi došla do stanice, ali zbog povrede kolena ne mogu se penjati uz stepenice i još nositi kofer da bih došla do drugog perona, gde čekam međunarodni za Crnu Goru
I onda se opet travelatorom ili liftom spusti na željeni peron.Postoji pothodnik koji povezuje perone, ako idete pokretnim stepenicama doći ćete u novi stanični hol.
Dopunio sam.I onda se opet travelatorom ili liftom spusti na željeni peron.
'Srbija voz' je idijot ski.