Jeste malko zbunjuce , bolje bi bilo da znak pruža punu i preciznu informaciju
umesto samo broja platforme, da piše sve, na pr.
platforma-peron br. 5 za koloseke 8 i 9
Moralo bi to da piše piše i na onim površinskim ,,kucicama,, koje stepenicama vode baš na platforme- perone
te vrlo često u žurbi i sam pogrešim jer su NEobeležene
pa tek kad sidjem do pola vidim da sam omašio .... kad se čovek nadje u vremenskom škripcu da stigne na polazak
taj iznudjeni povratak na ,,krov,, i ponovni silazak kroz narednu kucicu
ne samo da ,,izadje na nos,, nego i bude opasno da se ne strmekne niz stepenice pokušavajuci da se nadoknadi izgubljeno vreme
Nesto me kopka sa predhone strane :?
(ko ne voli prava nek preskoči daljnje čitanje posta kako bi izbegao smaranje )
DzonTravolta wrote : ...Dakle, reč je o podzakonskom aktu proisteklom iz Zakona o odbrani. Žalite se Ani Brnabić ili Vulinu. :mrgreen:
Čak su "zbrinuli" i metro unapred....
Hm... :roll:
Ilustrovacu banalnim primerom kako bi svi razumeli
Kada u zakonu piše jasno ,,.... propisuje se to i to za
kokošija jaja,, pod zakonski akt ne pojašnjava na osnovu njega
propisujuci odredbe koje se odnose na guščija, ćureča i dr. jaja . Vec može samo precizira pojašnjenje vezano za navedena kokošija
Shodno tome ispravno je upravo obrnuto
da je u zakonu napisano ,, propisuje se to i to za jaja (bez odredbe čija) onda pod zakonski akt može da se oslanja na njega ,
pa da precizira i nabraja čija sve jaja obuhvata
Kako se u postovima priloženi
pod zakonski akti ne odnose na zakonski jasno definisani i upotrebljeni termin ,,
vojni,,
oni medjusobno i nemaju ikakve veze , i nema uporište- ni osnovu , te NEmože ni proizilaziti jedan iz drugoga
u pod zakonskom ne pojašnjava se vojni vec strateški pojam
Znači znak zabrane fotografisanja nije postoavljen po tom zakonu , dapače vec je postavljen suprutno tom zakonu
jer Prokop devinitivno nije vojni vec strateški objekat