maxasrbenda
Beginner
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=458226#p458226:1weexgx4 je napisao(la):Боре » Uto Jun 13, 2017 2:33 pm[/url]":1weexgx4][url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=458131#p458131:1weexgx4 je napisao(la):DzonTravolta » Уто Јун 13, 2017 11:20 am[/url]":1weexgx4]Upravo. 99% ljudi koji će to koristiti kao stanicu NE stanuju u tom kraju. Ko bude stizao iz centra, koristiće bus ili trolu, ko bude dolazio iz udaljenijih krajeva, BG voz, kola ili taksi.
Бициклом у воз.. то је идеја? Та станица није у недоћији па ти требају кола.. чак напротив налази се у центру града малтене. Видиш на тој слици имаш и солитере баш ту у близини а ако се не варам та стаза води близу станице гдје стају троле и бусеви. Ја немам кола.. шетам много а трудим се да шетам што више. Због тога сам се из центра града преселио у Нови Београд гдје човјек има широке тротоаре толико да мајка , дијете и отац могу да ходају једно проед другог комотно. Међутим већ дуже вријеме постоји опасност да неког од то троје покоси бициклиста у великој брзини јер је неко одлучио да на тротоару направи бициклистичку стазу. Чему служи оцртана бицикличка стаза уопште ми није јасно.. да каже да на том дијелу тротоара бициклисти имају предност па могу да ударе ко им се не склони? Постоји нека законска одредба па ће ови који нагазе бициклистичку стазу да попију казну? Изгледа да је нека тенденција да сви који су на точковима имају предност над неким ко иде пјешке.. тако се свуда праве паркинзи, путеви, бициклистичке стазе итд... То би ваљда требао да буде некакав напредак .. што би неко реко преживићемо и овај бољитак
slazem se, biciklisti svuda imaju prednost, pa covek je rodjen da ide peske, samim tim bi pesaci trebali da imaju prednost, ja bih zabranio voznju po trotoaru biciklom, a staze bi morale da budu fizicki odvojene od trotoara, ako to biciklistima smeta, nek idu peske, prirodnije je, il ako im se zuri il su lenji, nek idu kolima il busom, i resen problem, a ne da ne mozemo da dodamo saobracajne trake u bulevare zato sto neko oce da stavi biciklisticke staze pa nema mesta