Šta je novo?

Šta jedemo?

Moram samo da ispravim ovo moje odozgo. Ne bi smeli da precrtaju 150 cenu nego ovako:

Redovna cena 150.oo rsd
Snižena cena 99.99 loyality klub👍 isplati se.

Eto tako nešto neodređeno je dozvoljeno mada je i dalje prevara al ne očigledna kao sa popustom od jedne pare. (i dalje stoji i problem 99 para jer nemamo te apoene) Ali ne smeju da precrtaju 150 ako je to i dalje cena za mene koji nisam član kluba i nisam razumeo šta su sve ispisali na papiriću.

Idemooooo

1000068940.jpg

😂

Po meni bi trebalo kada je akcija da moraju da napisu i za koliki iznos je akcija, posto ima nekih koji ne znaju da racunaju, meni to ne treba ali ja sam uvidjavan coek.

Dobro, nećemo da preterujemo pa da razmazimo potrošače...

Ionako imaju previše prava i benefita u Srbiji...

Na faksevima po svetu kad uče o pravima i zaštiti potrošača, uvek je Srbija u prvih 5 primera i uvek kažu kako je ovde sve podređeno njima. I da se stvarno preteruje. Kažu trgovinski lanci jedva krpe kraj s krajem u Srbiji. Desetkovaše ih potrošačka prava i strogi, pravični državni organi.

Dok ne bude ovako STARA CENA 149.99

NOVA CENA 199.99 DOBRO JE. 🙂

Sve je to prevara. Jer navođenjem stare dovode potrošače u zabludu, da je ta stara bila viša, jer se redovno i normalno ističe viša. A ne ista ili veća za jednu paru. Ali neko ko nema vremena da zagleda bi pomislio da štedi i brzo strpao u korpu.

Kad smo već kod korpi zabavne su mi ove korpe sa točkićma, što te teraju da se dooobro sagneš. Malo kao da se protegneš, da ujedno i vežbaš kad odeš u kupovinu.

Na stranu da li ima ili nema vremena, nije na potrošaču odnosno kmetu da povrh svega što radi i trpi u toku dana, da se još bavi inspekcijom proizvoda, cena i lanaca.

Za koj moj onda imamo razne inspekcije, odbore, agencije, poverenike i ostale trutine, i za šta ih plaćamo?

Šta je sledeće?
Predlog da treba mi lično da idemo u obilazak i proveru vode u postrojenjima u Makišu?
Ili da treba lično da proveravamo i radimo tehnički pregled vozila svaki put kad ulazimo u autobus javnog prevoza?

Ajmo malo više ozbiljnosti i manje foliranja i relativizacija (ne mislim na tebe Noki). Nemam pametnija posla u životu nego da sad još idem da popisujem i upoređujem cene kod hohštaplera dok trutine u nadležnim institucijama lade klikere... oću, baš...

Zar ne mogu advokati ili fizička lica da ih tuže?
Ja mislim da neki samo od toga i žive.

E da nam je sad Voxan @Vox91 tu onda bi nam on rekao sta mogu a šta ne mogu advokati.

Vidiš Filipe da nema volje da se reše ni daleko već malverzacije na vrhu, da dogovaraju cene, izvlače kapital kako ne treba i šta je već sve dodirnuto u medijima i ništa nikom. Kesa 20 dinara biće uskoro i 25. Nekad si 2, 3, 4 takve uzimao besplatno na kasi i niko nije postavljao pitanje.

Vrh