Prelistaj cene nekretnina poslednjih par stranaKilo viršli 5000 dinara
Ako ću da dajem 5k za kilo mesa pa neću onda viršle da jedem![]()
Prelistaj cene nekretnina poslednjih par stranaKilo viršli 5000 dinara
Ako ću da dajem 5k za kilo mesa pa neću onda viršle da jedem![]()
Pre bih čitao ana.rs nego tu temuPrelistaj cene nekretnina poslednjih par strana![]()
Ali ima recept za čorbicu od pilećeg filea.Pre bih čitao ana.rs nego tu temu![]()
I tamo imaš tu temuPre bih čitao ana.rs nego tu temu![]()
Hvala, guglaću ako ikad zatrebaAli ima recept za čorbicu od pilećeg filea.
Vidi se iskustvoI tamo imaš tu temu![]()
Od drugara sestra prodaje domaca jaja za 70 dinara po komaduPogledajte cene organskog voća i povrća, kačio sam ovde mislim neke cene.
Domaće i organsko se sada baš ceni, meso, hleb, povrće i voće, hladno cedjeni sokovi.
Kvalitet je baš na ceni i jako je skup što se tiče hrane.
Ih, ja kupujem za 30din, povremeno i ima organsko pileni ćurke, kaže odnosi i nekim pevačicama po BG-u. Hvalio se nekim imenima ali smožena i ja izvrisali iz glave, neke zvezde Granda su u pitanju u usponuOd drugara sestra prodaje domaca jaja za 70 dinara po komadu
Ma sve je u marketinguIh, ja kupujem za 30din, povremeno i ima organsko pileni ćurke, kaže odnosi i nekim pevačicama po BG-u. Hvalio se nekim imenima ali smožena i ja izvrisali iz glave, neke zvezde Granda su u pitanju u usponu![]()
A šta, jagnje nije organsko?Pogledajte cene organskog voća i povrća, kačio sam ovde mislim neke cene.
Domaće i organsko se sada baš ceni, meso, hleb, povrće i voće, hladno cedjeni sokovi.
Kvalitet je baš na ceni i jako je skup što se tiče hrane.
Nemaš ni ceger od 4000?Ne kupujem organsko iz principa, ne želim da me neko dere na foru a pogotovo ne domaći proizvođači koje kao treba podržati pa da uvijaju u kesice, teglice i mašne i podižu cene u nebesa.
Od hrane pa i domaće samo pristojno (ne fensi) upakovano i sanitarno ispravno.
Slazem se, ako bukvalno ne poznajes coveka koji sam proizvodi nesto (tipa seljak) sve ti isto dodje.Ne kupujem organsko iz principa, ne želim da me neko dere na foru a pogotovo ne domaći proizvođači koje kao treba podržati pa da uvijaju u kesice, teglice i mašne i podižu cene u nebesa.
Od hrane pa i domaće samo pristojno (ne fensi) upakovano i sanitarno ispravno.
Ćeš dulazimo u detalji o recikliranju u temi cene nekretnina?Neam.
Rekao sam već da iz principa takođe i ne recikliram da ne ulazim u detalje na ovoj temi.
Apsolutno, ja mazem kajmak na lososa i sta mi faliСвојим различитим лајфстајловима треба да се поносимо, и да их међусобно промовишемо.
Da se na kratko vratimo na viršle, pošto tek sad čitam. Koliko znam ima prodavnica kod instituta za stočarstvo, tamo na autoputu (koji nije autoput) kod one Vučićeve fabrike vakcina (koja nije nikakva fabrika) kod skretanja za aerodrom (koji jeste aerodrom). Tamo jedan dan nedeljno prodaju njihove viršle. Čuo sam da oni svi kupuju tamo tako da bi to trebalo da je preporuka. Ja nisam probao, samo čuo. Samo pošto je u pitanju stočarski institut nisam siguran da ima živinskih viršli, mada ima jaja.Gde ima dobre virsle domace sa dobrim sastavom? I parizer sto moze da se proprzi na tiganju kao nekad, to mi je bila poslastica.