Ако се није још покварило поклони коме стигнеш, и онима које знаш и онима које не знаш, држава смо са 11% гладне деце па ће некоме бити баш драго.Ne znam da li sam ranije podelio, ali pokvario mi se zamrzivač u ostavi, a on pun domaćih stvari. Proizvodi od mangulice i organski pilići.
Znači sekundu se nisam iznervirao zbog zamrzivača već zbog stvari unutra![]()
Bravo na ideji/savetu. Dao sam komšiji da odabere i dalje podeli, pošto je on u lošoj situaciji, a ima dosta dece i unuka i ima prijatelje koji su baš slabije platežni - možda i gladni. Ne mogu da doniram jer ne znam šta je pokvareno, meni nije ništa kada pojedem nešto što je tek krenulo da se kvari i ima malo budji(otkinem budj i pojedem)jer sam takav kakav sam, ali to ne mogu drugima da dajem.Ако се није још покварило поклони коме стигнеш, и онима које знаш и онима које не знаш, држава смо са 11% гладне деце па ће некоме бити баш драго.
Можеш и овде да видиш веће орг па да се договориш са њима https://solidarnakuhinja.org/solidarna-kuhinja-donacije/ за Бг, а мсм да си споменуо да си из НС па контактирај ове https://doprinesi.rs/organizacije-institucije/kuhinja-solidarnosti-ns/
Imamo u dvorištu naše zgrade. Postoji kapija da udješ u zgradu, ali onda imamo malo dvorište i ostave napolju. U tim ostavama ima i struje. Zamrzivač jednostavno krenuo da se gasi i pali sam od sebe.A šta se desilo, jel to ostava u kući ili zgradi?
Ако је кренула буђ скоро по сигурно нема ништа од донирања, засигурно не у организације које већ дају људима са здравственим проблемима. Чудна је буђ, има више врста, и зависи од тврдоће хране, може да буде занемарљива до смртна, без неког лакмус теста који би то одредио раније. Похвала свакако.Bravo na ideji/savetu. Dao sam komšiji da odabere i dalje podeli, pošto je on u lošoj situaciji, a ima dosta dece i unuka i ima prijatelje koji su baš slabije platežni - možda i gladni. Ne mogu da doniram jer ne znam šta je pokvareno, meni nije ništa kada pojedem nešto što je tek krenulo da se kvari i ima malo budji(otkinem budj i pojedem)jer sam takav kakav sam, ali to ne mogu drugima da dajem.
Komšija je iskusan i probrao je šta je upotrebljivo.
Ако је старији замрзивач могуће да је само јако прљав, паучина и прашина иза где извлачи топао ваздух. Мада колико капирам већ си узео нов.Imamo u dvorištu naše zgrade. Postoji kapija da udješ u zgradu, ali onda imamo malo dvorište i ostave napolju. U tim ostavama ima i struje. Zamrzivač jednostavno krenuo da se gasi i pali sam od sebe.
Naravno, jedino ovako nekome ko me poznaje zna celu priču i iskusan je, drugima nisam ni razmišljao.Ако је кренула буђ скоро по сигурно нема ништа од донирања, засигурно не у организације које већ дају људима са здравственим проблемима. Чудна је буђ, има више врста, и зависи од тврдоће хране, може да буде занемарљива до смртна, без неког лакмус теста који би то одредио раније. Похвала свакако.
Штета што није зима, само изнесеш на терасу и тјт... као за св. Николу торта, пиће, све на тераси.
Pitam zato što mi je komšija iz zgrade priznao da u ostavama u kojima ima samo grlo za sijalicu (zajednička struja) drži zamrzivač, nešto je budžio očigledno. Da li treba da ga upozorim da će mu se to desiti eventualno?Imamo u dvorištu naše zgrade. Postoji kapija da udješ u zgradu, ali onda imamo malo dvorište i ostave napolju. U tim ostavama ima i struje. Zamrzivač jednostavno krenuo da se gasi i pali sam od sebe.
Meni je električar sve to pre ovog nameštao i proverio, tako da nije bilo problema što se toga tiče, barem ja mislim.Pitam zato što mi je komšija iz zgrade priznao da u ostavama u kojima ima samo grlo za sijalicu (zajednička struja) drži zamrzivač, nešto je budžio očigledno. Da li treba da ga upozorim da će mu se to desiti eventualno?
Jeл потребно знање мандаринског за боравак у Ледине?U Srbiji Beograd(Ledine). Garderoba mi ionako smrdi od gradilišta, spoj prašine, farbe itd...U jednom trenutku sam bio jedini Srbin u punom restoranu.
Drugi put sam tu i odlično mi je.Какав је утисак?
Poželjno je, ali može i sa pokazivanjem rukama i na engleskomJeл потребно знање мандаринског за боравак у Ледине?
Našao sam ga, u ovom sam bio.Има на Бановом брду неки хотпот, али је баш кичерај, ако оброк може да се џентрификује, тамо су то урадили.
Овај у Сурчинској посећује један мој другар полуредовно и каже да је права ствар.