Šta je novo?

Šta jedemo?

Jagnjeće kolenice ispod sača i lovački gulaš(srnetina, svinjetina, junetina).
IMG_1466.jpeg

IMG_1468.jpeg
IMG_1469.jpeg

IMG_1470.jpeg

Prilozi

• IMG_1470.jpeg
    IMG_1470.jpeg
    58,2 KB · Pregleda: 21
Ovo je ta sofa u najboljem meku u gradu 😁

Kafa i mali šejk uz app je 250 rsd

Ceo restoran prazan. Bajsem stigao. Vreme idealno. Dobra neka ambijentalna muzika u meku. Jako je lepo ustati rano. Mnogo je lep život kad je ovako jednostavan.

Sat i po kasnije (3ća slika) vreme je za doručak u novom meku...
.. pileći grill wrap i koka kola 710 rsd

IMG_20250712_075444.jpg
IMG_20250712_075449.jpg

IMG_20250712_091205.jpg

Kako se ti ne ugojis, nije mi jasno 😀
Ja sad krenuo u proces mrsavljenja, pa mi to prvo pada na pamet.
Meni je u meku jedino sladoled odlican, a Burger King ima mnogo ukusnije burgere. Ne znam da li planiraju kod nas da otvore, nelogicno mi je da ga ima u CG a nema kod nas.

Има га код нас - у јужној покрајини. Никад нисам јео у Бургер кингу јер поред локалне кухиње ми не треба.

Naravno da ces uvek pre da biras domace kuvano, ali sam poredio Burger King sa Mekom.

@KlauKalash Kako stvari stoje biće sve logičnije da u CG nečeg ima što kod nas nema... ne bi me čudilo da Podgorica pre uradi metro od nas 😀

Pa zemljak, mi smo žilavi dole u južnoj Šumadiji, stari ljudi voze bajs bez brzina, ponike, iako je KS blago brdovit... I otud i ja nisam gojazan.. 😊

Ponika, kocenje na kontru 😄

Nije bas reprezentativna slika, vec sam poceo da jedem kad sam se setio da slikam poke bowl.
Od svega po malo, mesa taman koliko treba.

Prilozi

• IMG_0823.jpeg
    IMG_0823.jpeg
    126,7 KB · Pregleda: 21
Današnji ručak... 2 juneća uštipka, jako sočni, ukusni, meksička knedla koju sam slikao i iznutra (knedle su od krompira a fil je pasulj, kukuruz, luk) i proje sa sirom od juče koje su danas suvlje, masnoću je izvukao papir u kome su bile upakovane, pa tako suve odlično idu uz sočno meso... Paradajz jedem kao jabuku i pekarski jogurt.

2 čoko kroasana i to je sve za ceo dan uz one ranije postove od danas. Imao sam još jednu koka kolu u međuvremenu. Dakle ukupno 0.8l koka kole. Popio sam 30g čoko proteina.

I to će biti energetski knap tek da održavam, da ne smršam. Od sada ne jedem nista do 6h ujutru.

IMG_20250712_153125_036.jpg
IMG_20250712_153129_194.jpg

Pogledajte prilog 244370

Preporučujem vam da probate ovu tunjevinu. Premia komadići sa paradajzom.
Neverovatno koliko je dobra, neuporedivo bolja od mnogo skupljih. Inače, greška je na konzervi oduvek. Uopšte nisu "komadići" u pitanju već komadine koje podsećaju na pileće belo meso. Fenomenalna je a cena je regularna oko 200 din a na sniženju se može naći i za 150 nekad.
Potvrđujem, odlična je ova sa paradajzom i da zaista su komadine, ne komadići.

Uzimam ovu često, kao i konzerviranu iz Lidla (u salamuri, i u maslinovom ulju).

@Noki требало би да ако избришеш кеш Мекдоналдсове апликације, да можеш поново да искористиш те понуде које можеш да користиш те лимитиране купоне.

@ika ovi konkretno nisu limitirani, ponavljaju se..

Ranije sam znao da deinstaliram celu aplikaciju da bih ponovo dobio onaj kupon dobrodošlice besplatan big mek... Al onda su se dosetili i pratili su ti uređaj, tj dao si im dozvolu da ti vide id uređaja da se tako laički izrazim tako da nije bio dovoljan novi nalog i mail...

U svakom slučaju prerastao sam te za*ebancije 😊 konačno sam zakoračio u neko srednje zivotno doba, pomirio se s činjenicom da ne moram kao srednjoškolac da smišljam strategije da uštedim 100 ili 200 dinara... Ne kradem više ni poene na kiosku...

Sad je još samo ostalo da se ovih drugih sitnih mažnjavanja manem i eto čoveka od mene... Na kog nikog neće moći prstom da uperi i nešto loše kaže 🙂

Dakle, mali šejk je 150 a koka kola 0.4 je 100 na app i to se ponavlja 🙂

Vrh