ječmeni slad - samo jedan sastojak (skoro pa sigurno ima kukuruznu krupicu) |
Za 700din nema ni ovako zaradu po porcijiGde baš to najjeftinije meso od junetine![]()
Probao sam ja neku kolaboraciju Dogma/Bikicki (vinarija) - ili se meni zalomila neka loša flaša ili je baš loše ispaloSad su popularne kolaboracije brendova, tipa Guči Adidas torbe, mogao bi da padne neki Dogma Brka ili nešto tako.
Dobra su rebra (kad su kvalitetna). Imaju dovoljno mesa i dovoljno masti, za razliku od buta i plećke tj zavisi šta se sprema. Mi smo skroz sa buta i plećke prešli na rebra i eventualno pauflek. Ovo ostalo mnogo suvo.Za 700din nema ni ovako zaradu po porciji
Kada pridobije ljude koji će plaćati kvalitet onda idu cene više i odlučuje se za tu grupu ljudi, ovako je izmedju još.
Vodi borbu sa mesarima da mu daju bolje komade itd...Slušam skoro svakodnevno te neke dogadjaje.
Kolega i ja hoćemo da investitamo u taj posao to jest njegov posao ali prvo mora da prodje ove muke i da se izbori sam.
Ako dodje do toga da bude i u BG-u naravno da javljam, ali daleko je to još...![]()
Колико је иначе накнадно дизање цене добра тактика ? Ја мсм да би ми ментално скупље било нешто што је коштало 800 па сада 850 него да је одмах било 900 ?Za 700din nema ni ovako zaradu po porciji
Kada pridobije ljude koji će plaćati kvalitet onda idu cene više i odlučuje se za tu grupu ljudi, ovako je izmedju još.
Vodi borbu sa mesarima da mu daju bolje komade itd...Slušam skoro svakodnevno te neke dogadjaje.
Kolega i ja hoćemo da investitamo u taj posao to jest njegov posao ali prvo mora da prodje ove muke i da se izbori sam.
Ako dodje do toga da bude i u BG-u naravno da javljam, ali daleko je to još...![]()