Dobar je sremac, ovaj mi je u rangu samo što ne ide po restoranima nego sam sprema na zabavan načinUh, nisam znao za ovog debelog Sremca, kakva epska emisija
Dobar je sremac, ovaj mi je u rangu samo što ne ide po restoranima nego sam sprema na zabavan načinUh, nisam znao za ovog debelog Sremca, kakva epska emisija
Ja sam jednom jeo mislim nudle kod njih, bukvalno je bilo kao kad kupis ono pakovanje testenine sa zacinima, znas ono sto kosta fazon 30 dinara i samo ubacis u vodu.
Sa oruzjem ili bez? Kontam da ne trcis ako te neko pojuri bez oruzja, vec stajes u gard
Kako si sad dugoprugaš kad kažeš daa ja isto dugoprugaš
Ono, odluci se osoboBrz sam to je moje oružje
Brate, kakva prpa, kad Piksiju bacis loptu, on ce da je sutne nogom, tako ga Bog stvorio, nece uzeti da je zakuca u kos, makar bio na kosarkaskom terenu. Ne bavimo se jednostavno istim sportom, tebi puno srece i uspeha u tvojoj discipliniUprpio se Bekiša.. neće da skida gaće a hrabro je sam krenuo sa dvostrukim konotacijama, kaže kod njega "nije kratko "... a ja isto dugoprugaš al ne samo na rečima, predložio da odmerimo snage... i odmah ga prpa uhvatila
Ono, odluci se osobo
Brate, kakva prpa, kad Piksiju bacis loptu, on ce da je sutne nogom, tako ga Bog stvorio, nece uzeti da je zakuca u kos, makar bio na kosarkaskom terenu. Ne bavimo se jednostavno istim sportom, tebi puno srece i uspeha u tvojoj disciplini
sumnjiv nam je Miki... sigurno ima nekog "guba frenda" u Hrvatskoj koji ga filuje svojim kroasanskim izrazima, i kvari nam gaSad ce Centarfor da te ispita sto si napisao nogometnom.
Знаш причу како је настала пица? Као сиротињске храна на југу Италије. Покупили остатке од ручка, умесили танку погачу и посути остатке по њој пре печења.Ja kad jedem picu ako ne popijem probiotski jogurt taj dan, sutra imam problem. Prosto to jelo bez jogurta je p. dim najobicniji i ne znam ko ga izmisli. Cvrsto, tvrdo testo kao keksa 400g da si pojeo... znam da imaju i one deblje, vazdušastije al ista priča... Ove kaše i banane pozdravljam. Pica sem ako ne bi izručio činiju salate preko nje je najgluplje jelo u istoriji čovečanstva.
Ovo je za ignor listuPica sem ako ne bi izručio činiju salate preko nje je najgluplje jelo u istoriji čovečanstva.
Знаш причу како је настала пица? Као сиротињске храна на југу Италије. Покупили остатке од ручка, умесили танку погачу и посути остатке по њој пре печења.
zato napravis sve sam i nema da boli tiba i novčanik
Ne treba ti peć na drva, a kad praviš kod kuće imaš sve sveže sastojke pa možeš da šaraš kako hoćeš. Al dobro, ni meni ne bi bilo dobro da pojedem 6 kiflica za doručak pa posle picu.Trebalo bi da imam onu pravu peć na drva pice u kućnoj radinosti su tek posebna priča... i one profi teško svarim...
Mada ako je za doručak nešto sa puno vlakana i ajde...
Nego ja obično testo jedem za doručak (recimo jutros sam pojeo 6 kiflica sa džemom cca 300g) i onda ako mi spomeneš picu za ručak ili večeru to je blokiran stomak garant za sutradan...
Salata je ključ! Uz picu dosta maslinki, rukole, dekorativne zelene salate i paradajza feta sira i seckane bele piletine... i balans jogurt... eto to nekako i da zamislim...
Jedina, doduše tada sam uvek bio gladan, mi je bila pica iz one male picerije na drva kod Mašinca, iz koje izlaze miševi Ali tada sam uvek bio gladan na nekoj pauzi na faksu, pa mi je to bila najbolja pica u gradu.