Šta je novo?

Šta jedemo?

Ja sam jednom jeo mislim nudle kod njih, bukvalno je bilo kao kad kupis ono pakovanje testenine sa zacinima, znas ono sto kosta fazon 30 dinara i samo ubacis u vodu.

Juče ti nisam primetio ovaj post, jer pišeš svašta drugo pa čovek u moru koječega ono što je na temu propusti... 🙂

Kod Vuka nemaju nudle samo pirinač. A čini mi se da na nbgd imaju i nudle u ponudi... Nisam ih jeo al generalno volim te koje možeš sam da spremiš, al kako si i sam primetio, ne očekujem ih u restoranu, pa čak ni brze hrane... Nešto bih kvalitetnije...

Mada kvalitetniju pastu u specijalizovanim restoranima paste, naplaćuju baš dosta. A jako malo mesa ili nimalo u toj porciji...

Sa oruzjem ili bez? Kontam da ne trcis ako te neko pojuri bez oruzja, vec stajes u gard :)

Brz sam to je moje oružje 🙂 izbegavam uplitanje nasilja u rešavanje bilo kakvih problema... koje ugl sam ni ne izazivam... tako da je bolje bežati... Nego izigravati junaka, kao Beki, na rečima... a kad treba da put money where his mouth is, što bi Amerikanci rekli... ne, ne ajme mene nikako🙎‍♀️😄 ali b-u-k-v-a-l-n-o nikako 👩👩👩

Uprpio se Bekiša.. neće da skida gaće 😋 a hrabro je sam krenuo sa dvostrukim konotacijama, kaže kod njega "nije kratko 🤣🤣"... a ja isto dugoprugaš 🚄 😐 al ne samo na rečima, predložio da odmerimo snage...👨💪 i odmah ga prpa uhvatila 😆

Al nema veze to je naš Bekisa i mi ga volimo i sexy nam je i dalje i sve brate..

20240206_185430.jpg

Lazanjeee... a danas je bio dnevni meni svinjsko meso sa boranijom za mislim 260 nisam najbolje upamtio... al svakako ispod 300!

Zaboravio sam na taj dnevni meni... Treba to proveriti svaki put šta tog dana nude...

Vratio sam ono ćebe koje je u Nemackoj ~ 17 evra jeftinije al to je za drugu temu 🙂

a ja isto dugoprugaš 🚄 😐
Kako si sad dugoprugaš kad kažeš da

Brz sam to je moje oružje 🙂
Ono, odluci se osobo 😁

Uprpio se Bekiša.. neće da skida gaće 😋 a hrabro je sam krenuo sa dvostrukim konotacijama, kaže kod njega "nije kratko 🤣🤣"... a ja isto dugoprugaš 🚄 😐 al ne samo na rečima, predložio da odmerimo snage...👨💪 i odmah ga prpa uhvatila 😆
Brate, kakva prpa, kad Piksiju bacis loptu, on ce da je sutne nogom, tako ga Bog stvorio, nece uzeti da je zakuca u kos, makar bio na kosarkaskom terenu. Ne bavimo se jednostavno istim sportom, tebi puno srece i uspeha u tvojoj disciplini 😁

Ono, odluci se osobo 😁

Pa kad bežim brz 🙂 u situacijama u kojima sam smiren... može se reći i dugoprugaš 🙂

Brate, kakva prpa, kad Piksiju bacis loptu, on ce da je sutne nogom, tako ga Bog stvorio, nece uzeti da je zakuca u kos, makar bio na kosarkaskom terenu. Ne bavimo se jednostavno istim sportom, tebi puno srece i uspeha u tvojoj disciplini 😁

Vidiš meni nije nezamislivo da Piksi uzme košarkašku loptu na košarkaškom terenu kao što Nole igra fudbal nogama na nogometnom 🙂

Ako si već uzeo to poređenje. 🙂 Al ja ne vidim šta je problem 🙂 ako ga uopšte ima 🙂

Како беше иде оно: Нешто убав....упоран?

Moram da napravim još jedan review o Pončo Vuk.

Sveopšti utisak - izuzetno zadovoljan 👌👌👌

Rolovano belo 560 rsd

Gabaritno, pogledajte kolika 2 komada piletine urolana u slaninu. Na prilogu ovaj put nisu zakidali... Mada sam se i ja ograničio na 4 dodatka. Lepo upakovano. Za te pare u Meku bi pojeo maleni mek čiken i to je to... Baš sam zadovoljan...

InShot_20240212_010455255.jpg

Uglavnom sam imao maraton kuvanja ove nedelje, par hajlajtova:

Svekar je imao rođendan pa sam spremio lično rekordnih 12 pica…

1708364202491.jpeg

1708364216884.jpeg

Za doručak je za nedelju bila ovsena kaša sa proteinima, bananom, borovnicama i cimetom:

1708364480808.jpeg

A danas za večeru sam spremao jednostavne linguine sa sosom od paradajza, maslinama i ostalim sitnicama:

1708364629481.jpeg

Ja kad jedem picu ako ne popijem probiotski jogurt taj dan, sutra imam problem. Prosto to jelo bez jogurta je p. dim najobicniji i ne znam ko ga izmisli. Cvrsto, tvrdo testo kao keksa 400g da si pojeo... znam da imaju i one deblje, vazdušastije al ista priča... Ove kaše i banane pozdravljam. 👍Pica sem ako ne bi izručio činiju salate preko nje je najgluplje jelo u istoriji čovečanstva.

Ja kad jedem picu ako ne popijem probiotski jogurt taj dan, sutra imam problem. Prosto to jelo bez jogurta je p. dim najobicniji i ne znam ko ga izmisli. Cvrsto, tvrdo testo kao keksa 400g da si pojeo... znam da imaju i one deblje, vazdušastije al ista priča... Ove kaše i banane pozdravljam. 👍Pica sem ako ne bi izručio činiju salate preko nje je najgluplje jelo u istoriji čovečanstva.
Знаш причу како је настала пица? Као сиротињске храна на југу Италије. Покупили остатке од ручка, умесили танку погачу и посути остатке по њој пре печења.

Jednostavno imate bolju probavu od mene. Varite svašta bez problema. 😁👍

Знаш причу како је настала пица? Као сиротињске храна на југу Италије. Покупили остатке од ручка, умесили танку погачу и посути остатке по њој пре печења.

Naravno.. najdebilnije jelo sa najmanje nutrijenata. Testa ko g.... . Nikad je nisam voleo sem ako je u izoblju ono što dolazi on top 😄 što često nije slučaj... jer ekonomišu sa svim tim dodacima kad na sve klikneš cena bude preko 2000 jedne obične pice...

Kad dodaš piletinu stave ti 25 grama kao da si gugutka, vrabac... a naplate 150 dinara...

Uf Noki, pica iz pekare ili tipa karibik i koja još poznata ima u Bgu - to je sve samo ne pica. Ja sam najlepšu i najukusniju picu u životu jeo u Trstu, ali svuda se može naći jako dobra pica. Mislim, ima milion vrsta, u zavisnosti od testa, ali je onda ono gore na njoj uvek proizvoljno - ali samo sa pravim sastojcima. Domaći paradajz sos, mozarela, bilo kugla ili rendana, sveži sastojci i nikako bilo šta iz konzerve ili tegle (osim ako mora, tipa sušeni paradajz). I onda pravilno pečeno, nikako da se stavlja mesto tipa Prosciutto ili slično, kao ni npr. rukola, pre pečenja. Bato, to kad ispadne kako treba, pa mogao bih samo time da se hranim.
Nisam obilazio puno restorana i/ili picerija po Beogradu i Srbiji, ali baš nigde nisam naišao na neku fantastičnu picu. Jedina, doduše tada sam uvek bio gladan, mi je bila pica iz one male picerije na drva kod Mašinca, iz koje izlaze miševi 😆 Ali tada sam uvek bio gladan na nekoj pauzi na faksu, pa mi je to bila najbolja pica u gradu.

zato napravis sve sam i nema da boli tiba i novčanik :p

Trebalo bi da imam onu pravu peć na drva 🙂 pice u kućnoj radinosti su tek posebna priča... i one profi teško svarim...

Mada ako je za doručak nešto sa puno vlakana i ajde...

Nego ja obično testo jedem za doručak (recimo jutros sam pojeo 6 kiflica sa džemom cca 300g) i onda ako mi spomeneš picu za ručak ili večeru 😑 to je blokiran stomak garant za sutradan... 😊

Salata je ključ! Uz picu dosta maslinki, rukole, dekorativne zelene salate i paradajza feta sira i seckane bele piletine... i balans jogurt... eto to nekako i da zamislim...

Drugar je radio u jednoj poznatoj piceriji Vladimir prekoputa Tasa na bulevaru, malo ovako komercijala plus dostava, imao je ekstra platu u ono vreme 2004/05, tad je prosek bio 300e a on imao 450, medjutim posto je puno radio a retko kad stizao da jede, posle par meseci dobio slauf oko stomaka... naravno kad je hrana za dz :) uglavnom testenina goji.... zato je i jeftina :) hrana za sirotinju

Trebalo bi da imam onu pravu peć na drva 🙂 pice u kućnoj radinosti su tek posebna priča... i one profi teško svarim...

Mada ako je za doručak nešto sa puno vlakana i ajde...

Nego ja obično testo jedem za doručak (recimo jutros sam pojeo 6 kiflica sa džemom cca 300g) i onda ako mi spomeneš picu za ručak ili večeru 😑 to je blokiran stomak garant za sutradan... 😊

Salata je ključ! Uz picu dosta maslinki, rukole, dekorativne zelene salate i paradajza feta sira i seckane bele piletine... i balans jogurt... eto to nekako i da zamislim...
Ne treba ti peć na drva, a kad praviš kod kuće imaš sve sveže sastojke pa možeš da šaraš kako hoćeš. Al dobro, ni meni ne bi bilo dobro da pojedem 6 kiflica za doručak pa posle picu.

Jedina, doduše tada sam uvek bio gladan, mi je bila pica iz one male picerije na drva kod Mašinca, iz koje izlaze miševi 😆 Ali tada sam uvek bio gladan na nekoj pauzi na faksu, pa mi je to bila najbolja pica u gradu.

Ja nju pojedem ponekad, dobra mi je, obavezno uz jogurt i naravno ne kao ručak. 🙂

Vrh