Šta je novo?

Nedavni sadržaj od djordjebg

 1. djordjebg

  Cene nekretnina

  Ako su resili slucaj zapaljenje sklopke iz kovid bolnice u Batajnici i slucaj izgorelog bagera sa kopa Tamnava mogli bi i da se prebaca na ovaj slucaj.
 2. djordjebg

  Cene nekretnina

  Novi Sad je prijatniji za zivot od Beograda, koliko god da imaju i svojih problema moj subjektivni osecaj je takav. Beograd je postao nezdrav za zivot, kako fizicki tako i psihicki. Ubrzano gubi svoju dusu, tesko mi je to da kazem ali pocinjem da se osecam kao stranac u ovom gradu.
 3. djordjebg

  Cene nekretnina

  Dobro je sto dolazi vreme kada ce trziste nekretnina biti regulisano eksternim faktorima.
 4. djordjebg

  Cene nekretnina

  https://hr.n1info.com/vijesti/prve-reakcije-na-ogroman-pad-broja-stanovnika-to-je-nevjerojatna-katastrofa/ Hrvatska je za 10 godina izgubila 10% stanovnistva, isto se smesi i nama. Razmislite o tome kada razglabate na ovoj temi.
 5. djordjebg

  Cene nekretnina

  Ko ce uopste zeleti da zivi u ovakvom gradu? Kada padne SNS vlast za desetak godina Beogradu ce biti potrebne decenije oporavka i milijarde evra ulaganja u infrastrukturu radi dovodjenja grada u funkcionalno stanje. Vec sada je pretesko za zivot. Voznja je nevidjeno stresna, mesta za parking...
 6. djordjebg

  Saobraćajna signalizacija

  Super zvuci ideja da se raskrsnice senzorski regulisu, ali to mora da bude minuciozno u suprtnom regulacija raskrsnice od strane vozaca bolje funksionise kada je u pitanju protocnost saobracaja. Kako funkcionise regulacija Siemens semafora, sta je ulazni signal, kamere video nadzora, senzori u...
 7. djordjebg

  Saobraćajna signalizacija

  Novi Siemens semafori vise usporavaju saobracaj nego obratno. Dakle sada velike raskrsnice imaju poseban semafor sa vozila koja skrecu, on je crven sve dok se ne ugasi zeleno za one koje idu pravo. To je dobro sa strane bezbednosti, ali dosadasnje resenje je davalo mogucnost samoregulacije...
 8. djordjebg

  'Građevinska mafija',gradnja mimo zakona,korupcija,...

  Koji grad, koja drzava? Ovde ne postoji osecaj za zajednistvo, solidarnost, opste dobro. Samo vlastita guzica i kratkorocni interes.
 9. djordjebg

  Savski amfiteatar (Beograd na vodi)

  Pravo pitanje je zasto predsednik drzave Srbije to drzi u svom kabinetu? Vrlo zanimljivo.
 10. djordjebg

  "Kula Beograd" - Beograd na vodi [Hotel i stambeni objekat | 65 000 m²]

  Mimikrija kao i sve drugo u vezi ove vlasti, nevidjeni korupcionaski projekat i kancer ovog grada se sakriva iza nacionalnog simbola. JEr sada sledi pitanje, zasto Vam smeta zastava Srbije? Smeta mi jer se zastava ove zemlje zloupotrebljava da bi prikrila nevidjenu kradju koja je na delu.
 11. djordjebg

  Cene nekretnina

  Uskoro vise niko nece zeleti da zivi na Vracaru, nevidjeno neuslovna opstina za zivot i urbanisticki uprpascena. Sto se cena tice sve je ovo vec vidjeno u CG.
 12. djordjebg

  Savski amfiteatar (Beograd na vodi)

  kakva bruka image sharing
Vrh