Šta je novo?

Nedavni sadržaj od Сенке

 1. Сенке

  Taksi (Taxi) prevoz

  Tebe baš izgleda svrbi novčank.:ROFLMAO: Na relaciji na kojoj se redovno vozim sada je mini klasa skuplja od taksija noću. Tako makar kaže procena cene, nisam 6 meseci se vozio sa CarGo.
 2. Сенке

  Порушена културна добра Београда

  Nije ista kuća. Ova je porušena pre 2010. Ti si gledao prilog o Katinkinoj kući.
 3. Сенке

  Trolejbusi

  Ovi stanični stubovi su bili zakon. Šteta što ih zameniše.
 4. Сенке

  Istorija JGP-a

  59 je prebačena sa Prokopa na Slaviju, pre toga je samo privatna vozila do Slavije. Za 77 mi se čini da kada je ukinuta privatna nije odmah uvedena GSPova, 78 jeste Bile su i jako dobre 66., 99, 24P (011)...
 5. Сенке

  Istorija JGP-a

  И мени се чини да је 2003/2004, најкасније је 2005. Пре је постојала приватна 33П и возила је од Калемегдана, па продужена до Дорћола. Зато је ваљда и продужен 33 до Славије као неки компромис.
 6. Сенке

  Trolejbusi

  Trole nikada ali nikada nisu imale registraciju do pre par godina kada su zglobni krševi dobili registraciju. Pogledaj slike iz SFRJ/SRJ videćeš da trole nemaju tablice.
 7. Сенке

  Taksi (Taxi) prevoz

  Nije više bolje, Car:Go je napustilo puno vozača jer im nisu isplaćivali zarade i počeli su svakog da primaju. Znam 3 osobe koje sada voze za njih, a sa kojim se ni mrtav ne bi vozio... Na mini klasi voze neki pikavci od autića (VW UP, neka mala Toyota). Možda je na biz klasi i dalje isti...
 8. Сенке

  Taksi (Taxi) prevoz

  Taksiti od udruženja dobiju tablu sa brojem i radio vezu, tj sada tablet preko koga primaju vožnje. Zato postoje taksi udruženja.
 9. Сенке

  Istorija JGP-a

  Nisam znao da je 30 bila originalno minibus. 30 jeste vozila do Kališa, verovatno je skraćena do Birčaninove kada su uveden trole 19, 21 i 29.
 10. Сенке

  Taksi (Taxi) prevoz

  Sada je doplata za priritet 347.
 11. Сенке

  Trolejbusi

  Koliko se ja sećam Vučko na 28 zglobni nikada nisu ni radili. Zglobovi su bili na 29, 40 i 41.
 12. Сенке

  Taksi (Taxi) prevoz

  Pinkova aplikacija ima opciju da unese broj kartice kao na Car:go ali te pare idu Pinku i tek na kraju mesec ih Pink prosledi vozačima. Hteo sam da probam tu opciju ali nije bilo slobodnih vozača /ili niko nije hteo da privati takvu naplatu. Iskreno meni i bolje da prinesem karticu na terminal.
 13. Сенке

  Autobusi

  35Л ради само радним дана и то само у шпицу.
 14. Сенке

  Izbori 2022

  Takođe, zadnja rečenica mi je upitana, ostalo je aposolutna istina.
 15. Сенке

  Ко им ово дозволи? (nelegalna, divlja gradnja)

  Znam da je Bajlonijeva kuća, a imena zemlje nisam mogao da se setim.
Vrh