Ostavicu tvojoj masti na volju da odluci cime se bave vlasnici taksi udruzenje iz unutrasnjosti.. Masta, svemir i ljudska glupost su beskonačni..e hvala ti na detaljnom objašnjenju..sve mi je jasno. Ček ček..pa kojim to delatnostima bave vlasnici taksi udruženja u manjim mestima? Jel ko onaj iz Pančeva?
Ne beskonačan je vaš bezobrazluk na ovoj temi. Kažete mi manje gledaj TV, a u sledećoj rečenici uporedi cene taksija u BG sa Milanom...Ostavicu tvojoj masti na volju da odluci cime se bave vlasnici taksi udruzenje iz unutrasnjosti.. Masta, svemir i ljudska glupost su beskonačni..
Ne bi ti ja otisao u Milano da taksiram pored ovoliko posla u Beogradu..Ne beskonačan je vaš bezobrazluk na ovoj temi. Kažete mi manje gledaj TV, a u sledećoj rečenici uporedi cene taksija u BG sa Milanom...
A šta je pisac hteo da kaže? Skuplje je? Pa jeste, ali je i 5x bolje... Eco su i dalje puno bolja vozila od velike većine taksija.@sjcam
Nemoj više ženu zamarati da te vozi na Aerodrom svojim GLC-om ili tvojom E klasom
Evo pošto taksi nema lux vozila ...
BANJCA - AERODROM
Pogledajte prilog 137918
A evo zašto su luksuzni i čisti..Milan
Pa uporedi sa BG
Pogledajte prilog 137919
@sjcam
Kao sto sam rekao dosta stvari se ne uklapa za nekoga ko poseduje e i glc klasu..
Mare81 said: Kao sto sam rekao dosta stvari se ne uklapa za nekoga ko poseduje e i glc klasu..
@sjcam
Tek mi se sad nesto neuklapa.. Al nema veze.
Postoj velika razlika kada vi poredite cene sa Milanom i pravdate se da je skoro isto u odnosu kad mi to radimo. Bilo bi čudno npr kada bi ti spomenuo Istanbul npr.Pa mnogo gledaš TV
Video si kako taksisti voze električne automobile..
Jel si video kakve voze u PA
A da pratiš temu pročitao bi ko poredi taksi u Milanu sa BG