Неки су радови у Топчидерској ваљда.Zar 3A nije išao preko Topčiderske zvezde ili tripujem? Zašto sada pravi ovoliki krug???
Неки су радови у Топчидерској ваљда.Zar 3A nije išao preko Topčiderske zvezde ili tripujem? Zašto sada pravi ovoliki krug???
Kad pre ažuriraše u aplikacijiНеки су радови у Топчидерској ваљда.
Хахаха јел могуће брате мили буквално праве испомоћ линији 70 онда уместо да споје Жарково, Петлово брдо са Икеом, веза која баш недостаје и која би много значила. Које незналице раде у СЈП то није реално.Стаје и на Сајму. Идиоти су "покрили" трасу укинуте 56Л. Не знам да ли ће преко Газеле на обилазницу или неће уопште. Још једна бесмислена линија на захтев приватника.
Pa ja sam ti lepo rekao zašto to rade, štaviše mi je logično da to urade80 дефинитивно неће ићи Ибарском. Ставили су ознаку на станицу МЗ Чукаричка падина у смеру ка Ади и дуж Радничке. Они нису нормални.
ЕДИТ: Стајаће на Ади и код Ада мола
Мора фирма Звонка Веселиновића да се накупи километара, идиоти сви до једног на челу са Гангулом и ретардираном организацијом званом СЈП.Pa ja sam ti lepo rekao zašto to rade, štaviše mi je logično da to urade
70 se čeka sat kod arene i onda ti treba još sat do ikee u špicu, naravno da će da skrate sa "80"
Ja razumem zašto je linija uvedena i zašto baš okreće na padini, malo je glupo što se zove 80 ali ima smisla da bude skraćena verzija 70 jer je preko potrebnaМора фирма Звонка Веселиновића да се накупи километара, идиоти сви до једног на челу са Гангулом и ретардираном организацијом званом СЈП.
Да али ће опет путовати исто као 70 и ићи ће на 45 мин највероватније дакле никакво побољшање и испомоћ није, само преко Обилазнице Ибарском и никако другачије.Pa ja sam ti lepo rekao zašto to rade, štaviše mi je logično da to urade
70 se čeka sat kod arene i onda ti treba još sat do ikee u špicu, naravno da će da skrate sa "80"
Prosto sa 70 ne može da se pokrije Bežanija - Gazela pa makar pustili 3 zaredom
Verujem da će u špicu da sačuva min. 45min kašnjenja 70keДа али ће опет путовати исто као 70 и ићи ће на 45 мин највероватније дакле никакво побољшање и испомоћ није, само преко Обилазнице Ибарском и никако другачије.
A šta da kažem, trebalo je da je nazovu 70P i to je to al nema im smisla pa +10Тако што ће ићи једном у никад и упадати у исте чепове као 70 + Ада.
Ја волим кад се уводи нова линија, али да траса има смисла наравно, ово са 80 да иде преко Сајма до Икее ми апсолутно нема смисла, јер са Сајма одеш једну станицу било чим попењеш се на Мостарску петљу и чекаш 70. Људима из Жаркова, Петловом брда илити дуж Ибарске је преко потребна линија преко обилазнице, њима је то битније, буквално као да преко обилазнице не сме да иде линија јавног превоза.Ja razumem zašto je linija uvedena, malo je glupo što se zove 80 ali ima smisla da bude skraćena verzija 70 jer je preko potrebna
Ja sam prošli ponedeljak od 16:40 do 17:40 čekao 70 (koji je bio udaljen 3 i po stanice od sc u 16:40) i onda još sat do ikee zbog gužve na mostu i mostaru, komanda već prohodna bude
Kao što rekoh gore - ne mislim da je namera da 80 kupi preteran broj putnika na potezu do komande već da spašava 70ku u špicu jer su se verovatno žalili iz Ikee na kašnjenja (ili je samo nekome dunulo da bi *bilo dobro*)чим попењеш се на Мостарску петљу и чекаш 70
Evo sada izađoh iz 3A kod galerije.. u 17:12 sam usao kod ŽS Rakovica a u ~17:45 kod galerijeBogami, vozači iz SP Kosmaj se baš i ne snalaze na novoj trasi.... vozić u prilogu![]()
Nemaju više gde na BNV a prokop je slepo crevoako ovako gledamo 80 su mogli i da skrate do BNV ili Prokopa.I Ada i Sajam su guzve.Bolje im da pojacaju 70.
Čuo sam da će ići na obilaznicu, jer je zapravo trasa za 2 kilometara duža nego preko Autokomande i još po autoputu može da ide dosta brže i tako se napravi linija koja za kratko vreme pređe veliki broj kilometara, poput 531, 532, 533.80 дефинитивно неће ићи Ибарском. Ставили су ознаку на станицу МЗ Чукаричка падина у смеру ка Ади и дуж Радничке. Они нису нормални.
ЕДИТ: Стајаће на Ади и код Ада мола
Али куда на обилазницу онда, може Чукаричка падина - Икеа преко Аутокоманде па од Икее обилазницом на Чукарички падинуČuo sam da će ići na obilaznicu, jer je zapravo trasa za 2 kilometara duža nego preko Autokomande i još po autoputu može da ide dosta brže i tako se napravi linija koja za kratko vreme pređe veliki broj kilometara, poput 531, 532, 533.
Svakako linija besmislena. Umesto da rasterete 70icu tako što će uspostaviti 80icu preko obilaznice i samim time da kupi sve putnike sa Čukarice, oni će je glaviti kroz Autokomandu...
80 će služiti samo za to da uđeš ako naiđe pre 70. Jedva čekam kad budu napravili red vožnje takav da će se poklapati polasci 70 i 80 na Autokomandi.Znamo očigledno ako ide preko Autokomande i Sajma da je kraća.
80 je trebala da ide obilaznicom, ovako je skroz beskorisna.
Neće služiti nikome pošto će ići na 40 minuta. Svima je lakše da idu sa 55 do Autokomande pa da čekaju 70.