...i tablice..gde je ovo i zasto ovaj dobri covek i dalje ima naduvane gume?
...i tablice..gde je ovo i zasto ovaj dobri covek i dalje ima naduvane gume?
Zemunska ulica, redovna pojava u poslednje vreme. Bio je stubic pa ga je neko iscupao i sada mogu da uteraju kola u parkic.gde je ovo i zasto ovaj dobri covek i dalje ima naduvane gume?
Na bulevaru? Videh sinoc da su potrgali stubice pa sad voze preko stajalista.Kome prijavljujemo nepropisno parkiranje? Zamalo da me udari bu**** sada na trotoaru kod air serbia zgrade, dok je išao u rikverc.
kao stvoreno za napraviti primer..!Pogledajte prilog 259806
Redvno stanje stvari č čaplin
Ne moraju nigde da se stave barikade. Samo da se pišu kazne.Ispada, svuda moraju da stave barikade, da se neki ne bi nepropisno parkirao negde gde moze, a ne treba.
Taj covek sa kombijem/kamioncicem je tu parkirao samo iz jednog razloga u sustini - zna da nece biti kaznjen.
U današnje doba, sa ovim nivoom tehnologije su izgovori ove vrste izuzetno banalni, da ne kažem glupi.Jel imaš ljude koji će po celom gradu da stoje 24/7 i da pišu kazne? Da znam da to nije potrebno i da je dovoljno na određenim mestima da budu te da će da se pročuje i da će ljudi prestati. Isto tako znam i da će policija prestati u jednom trenutku da kažnjava kada ovi budu prestali nepropisno da se parkiraju. A isto tako znam i da će posle izvesnog vremena ponovo početi da se neprekidno parkiraju.
I šta se onda desi? Da taj što je nepropisno parkirao zna gde može da se napase mošnica?To se rešava na vrlo jednostavan način uvidom u lokacije gde se oglašavao signal sa mobilnog onoga ko je prijavio, a nakon toga se dostavi onome ko je tražio uvid u isti.![]()
Izgleda da smo brzo zaboravili da smo imali baš takvu aplikaciju u vidu BeoKom aplikacije. Koju je napredni vaterpolista ukinuo i sve prebacio na 11011 i twitter (?!?!). Toliko sam problema rešio preko te aplikacije, brzo i jednostavno, nakon njenog ukidanja sunovrat. Sad čekam po sat vremena da prijavim jedan problem, pre mi je trebalo 1 minut da napravim prijavu. Ali valjda je to bila poenta, da drastično smanje broj prijava kako bi manje radili a više hvalili kako su rešili probleme.U današnje doba, sa ovim nivoom tehnologije su izgovori ove vrste izuzetno banalni, da ne kažem glupi.
Grad napravi jednostavnu aplikaciju koju skineš, preko te aplikacije fotografišeš nepropisno parkirano vozilo (ili kakav drugi prekršaj), aplikacija ti da tačno uputstva kako se fotografiše vozilo, aplikacija je zvanična nema laži nema prevare, direktno radi sa kamerom, preko GPS-a dobije tačne kordinate i vreme, i to je to. Bukvalno zaposliš par ljudi u gradskoj upravi da češljaju te prijave i da samo pršte kazne.
Izgleda da smo brzo zaboravili da smo imali baš takvu aplikaciju u vidu BeoKom aplikacije. Koju je napredni vaterpolista ukinuo i sve prebacio na 11011 i twitter (?!?!). Toliko sam problema rešio preko te aplikacije, brzo i jednostavno, nakon njenog ukidanja sunovrat. Sad čekam po sat vremena da prijavim jedan problem, pre mi je trebalo 1 minut da napravim prijavu. Ali valjda je to bila poenta, da drastično smanje broj prijava kako bi manje radili a više hvalili kako su rešili probleme.
Pa to znači da kasne nisu dovoljno visoke, čim se vraćaju nazad skakavci da parkiraju. Mada i takav smo narod, kod Sajma nedostaje jedan segment one ograde jer je auto razvalio ogradu pre mesec dana. Prolazim juče i neki penzosi "pretrčavaju" ulicu tu i koriste što nema ograde.na twitteru je i dalje lako da se prijavi. brzo mi potvrde da su primili prijavu.
ono sto je problem, je sto oni dodju, kasnije, kada auto koje sam prijavio, vec ode.
e sada, sta je fora. kod mene kod zgrade, se dosta iscistilo, jer sam bio drukara teska. ali onda bude mirno neko vreme, pa se opet pojave, pa ja opet kada ih uvatim i drukam. i tako u krug. ali to nije skalabilno resenje.
vidim da se u bloku 28 opet vratili da parkiraju tamo, gde je prosle godine nosio pauk. blok 24 slicna prica.
Nisam nikada koristio tu BeoKom aplikaciju, ali ova aplikacija bi bila specifično napravljena za kažnjavanje nepropisnog parkiranja. Dakle aplikacija te vodi kroz proces da fotografišeš sve kako treba (isto kao kad fotografišu komunalci) i to je na sudu onda validan dokaz, poenta je da uopšte niko ni ne treba da izlazi na teren, samo se šalje kazna direktno na adresu.
Izgleda da smo brzo zaboravili da smo imali baš takvu aplikaciju u vidu BeoKom aplikacije. Koju je napredni vaterpolista ukinuo i sve prebacio na 11011 i twitter (?!?!). Toliko sam problema rešio preko te aplikacije, brzo i jednostavno, nakon njenog ukidanja sunovrat. Sad čekam po sat vremena da prijavim jedan problem, pre mi je trebalo 1 minut da napravim prijavu. Ali valjda je to bila poenta, da drastično smanje broj prijava kako bi manje radili a više hvalili kako su rešili probleme.
To sa procentom od prijave je baš upitan model, em kako bi hendlovao ko je prvi prijavio, em kako bi to zakonski rešio. Cenim da za tim nema potrebe, građani bi drage volje to radili probono.moj drugar koji zivi u mountain view-u, u kaliforniji, kaze da tamo vec postoje appovi, koji rade bash to modelu kojem si opisao. on to stalno koristi.
ja bih samo ubacio % od prijave. zamisli ovi iz wolta i glova, da imaju dodatnu zaradu