...i tablice..gde je ovo i zasto ovaj dobri covek i dalje ima naduvane gume?
...i tablice..gde je ovo i zasto ovaj dobri covek i dalje ima naduvane gume?
Zemunska ulica, redovna pojava u poslednje vreme. Bio je stubic pa ga je neko iscupao i sada mogu da uteraju kola u parkic.gde je ovo i zasto ovaj dobri covek i dalje ima naduvane gume?
Na bulevaru? Videh sinoc da su potrgali stubice pa sad voze preko stajalista.Kome prijavljujemo nepropisno parkiranje? Zamalo da me udari bu**** sada na trotoaru kod air serbia zgrade, dok je išao u rikverc.
kao stvoreno za napraviti primer..!Pogledajte prilog 259806
Redvno stanje stvari č čaplin
Ne moraju nigde da se stave barikade. Samo da se pišu kazne.Ispada, svuda moraju da stave barikade, da se neki ne bi nepropisno parkirao negde gde moze, a ne treba.
Taj covek sa kombijem/kamioncicem je tu parkirao samo iz jednog razloga u sustini - zna da nece biti kaznjen.
U današnje doba, sa ovim nivoom tehnologije su izgovori ove vrste izuzetno banalni, da ne kažem glupi.Jel imaš ljude koji će po celom gradu da stoje 24/7 i da pišu kazne? Da znam da to nije potrebno i da je dovoljno na određenim mestima da budu te da će da se pročuje i da će ljudi prestati. Isto tako znam i da će policija prestati u jednom trenutku da kažnjava kada ovi budu prestali nepropisno da se parkiraju. A isto tako znam i da će posle izvesnog vremena ponovo početi da se neprekidno parkiraju.