Делује ми као канал за одвод бујице да се спречи поплава. Зато је толико широк и дубок. Ево још слика:Kakav je ovo procep gde je upao auto? Deluje jako čudno...kao da je oblikovan po automobilu.
Šteta još dva mlada života ugašena. Saučeće porodicama...ali zaista treba ova zemlja da se zapita i strateški razmisli o bezbednosti u saobraćaju. Svi koraci u poslednje vreme koje rade idu naprotiv..u suprotnom smetu...da smanje bezbednost sa svojim genijalnim izumima.
Evo navešću jedan primer od danas.
Uključenje iz Kraljice Natalije ka terazijskom tunelu...Ne znam da li ste primetili ali na to malo razdelno ostrvo su nakalemili one velike kutije žardinjere koje totalno blokiraju pogled na automobile koji dolaze iz pravca Brankovog mosta...zamalo danas da isečem neku gospoðu koja se zaletela.
Nek fotka neko ko bude u prolazu.
Ово су летње гуме на предњем делу аута. Пре пар дана је било прилично хладно (вероватно је и пут био влажан). На ниским температурама се стврдну и претворе у пластику. Мало јаче улетео у кривину и изгубио је живот заједно са девојком. Зато треба мењати гуме током преласка годишњих доба. Ако немаш новца за све четири зимске, онда барем купи две и стави их напред. Боље за тебе и оне који се возе са тобом. Немаш шта да изгубиш.Na slici se vide i letnje gume, a taj dan je bilo susnežice i snega, moguće da je i asfalt bio poledio. Pri većoj brzini lako se izgubi kontrola i eto tragedije.
Ima za auto od 50.000 evra, al nema pare za zimske gume. Srpska posla. Vulkanizer mi je čak rekao da ako su dve zimske uvek je bolje da idu pozadi, jer ako proklizaju auto se zanese i gubi kontrolu, a kad proklizaš napred možeš volanom da iskontrolišeš. Kaže i da ako su sve četiri zimske, a dve su bolje, uvek je bolje da idu pozadi. Sve u svemu ne radi se o novcu, nego takav smo proklet i neodgovoran narod.Ово су летње гуме на предњем делу аута. Пре пар дана је било прилично хладно (вероватно је и пут био влажан). На ниским температурама се стврдну и претворе у пластику. Мало јаче улетео у кривину и изгубио је живот заједно са девојком. Зато треба мењати гуме током преласка годишњих доба. Ако немаш новца за све четири зимске, онда барем купи две и стави их напред. Боље за тебе и оне који се возе са тобом.
Мој отац има две зимске гуме на својим колима, али позади. Тако је било, али почео је да ставља све четири зимске ради боље безбедности. Мада, и он је признао да је боље да буду две зимске него све четири, као што је @zekagradjevinar напоменуо.Kazu da je to jos gora kombinacija, 2 zimske napred, jer onda zadnji deo hoce da prokliza, pa gubis kontrolu.
Ko nema novca nek ne vozi auto, sta ima da se filozofira.
Drugo ovaj vozi Audija, kako onda nema para za zimske gume.
Audi Q4 e-tron кошта £66.985 са свом пратећом опремом, док основно возило без пратеће опреме кошта £41.579. Мада, и тада цена варира. То је више од €50.000 јер је британска фунта јача од евра. У сваком случају, страшно је што се ово ради. Штедело се на гумама и због тога је драгоцен живот изгубљен. Неодговорност ће нам доћи главе по ко зна који пут, и ми се ни тада нећемо опаметити. Ужасно смо лоши и неодговорни. Док не почнемо да радимо на себи, нема будућности у јадној Србији и помака на боље.Ima za auto od 50.000 evra, al nema pare za zimske gume. Srpska posla. Vulkanizer mi je čak rekao da ako su dve zimske uvek je bolje da idu pozadi, jer ako proklizaju auto se zanese i gubi kontrolu, a kad proklizaš napred možeš volanom da iskontrolišeš. Kaže i da ako su sve četiri zimske, a dve su bolje, uvek je bolje da idu pozadi. Sve u svemu ne radi se o novcu, nego takav smo proklet i neodgovoran narod.
Постоји девет Audi SQ модела. Многи су написали да је у питању Audi Q4 e-tron. Задња светла су им слична. Нема SQ5 без ауспуха као на слици, јер задњи браник је у Audi e-tron фазону. Иначе, да се исправим у претходном коментару упућеном @zekagradjevinar-у под бројем #26.161. Зимске гуме ипак иду позади, а не напред као што сам навео у наредном коментару. Моја грешка, али видим да је појединим члановима форума то трагедија.Negde je pisalo Audi SQ. Pošto takav ne postoji, meni najviše liči na SQ5.
Ali apsolutno. Nema opravdanja za nadležne.Svi, ali svi u lancu odgovornosti treba da zaglave robiju.
Pa ce mozda sutra da malo razmisle da li ce da cute.
Ne mogu da lociraju telefon, 21. vek.
Ne mogu vam opisati koliko sam besan kada sam procesuirao sta se i kada desilo sa Anom Radovic.
Kakvo proklizavanje, ispravio krivinu bez kocenjaproklizavanje usled velike brzine
Baš zbog toga i takvog razmišljanja ako ljudi nemaju za sve 4 zimske gume, a posebno ako voze auto 10k+ evra onda nek ne voze, nek idu taksijem dok je zima. Zimske gume idu i napred i pozadi ali jbg bolje dati 20k za auto nego 400e za gume. Auto se vidi, gume ne gleda niko.Постоји девет Audi SQ модела. Многи су написали да је у питању Audi Q4 e-tron. Задња светла су им слична. Нема SQ5 без ауспуха као на слици, јер задњи браник је у Audi e-tron фазону. Иначе, да се исправим у претходном коментару упућеном @zekagradjevinar-у под бројем #26.161. Зимске гуме ипак иду позади, а не напред као што сам навео у наредном коментару. Моја грешка, али видим да је појединим члановима форума то трагедија.
Meni deluje da je proklizavanje jer je velikom brzinom naišao na krivinu. No, da li je ovako ili onako ne znamo, možemo samo da nagadjamo.