Više je bež ipak, ali baš na granici, zavisi od svjetla I teško je bez uzorka kombinovati
Pogledajte prilog 259018
Baš lepa kuhinja!
Više je bež ipak, ali baš na granici, zavisi od svjetla I teško je bez uzorka kombinovati
Pogledajte prilog 259018
Iz B (bar ja) nemam nikakvu zvanicnu informaciju.Kupci stanova iz Lamele A i B, da li imate informaciju kada je useljenje za vas? I da li stanari lamele C imaju informaciju kada se ocekuje 80% ? Davno nam je receno April 2026, ali ne znamo sta se i da li se ista menjalo.
Nema zvanicne informacije ali ja bih rekao januar / februarKupci stanova iz Lamele A i B, da li imate informaciju kada je useljenje za vas? I da li stanari lamele C imaju informaciju kada se ocekuje 80% ? Davno nam je receno April 2026, ali ne znamo sta se i da li se ista menjalo.
Nema zvanicne informacije, nama je receno nekada krajem oktobra da ce useljenje biti krajem decembra ali mi to trenutno deluje bas tesko izvodljivoIz B (bar ja) nemam nikakvu zvanicnu informaciju.
C ne bi trebalo da kasni posto ce infrastruktura biti vec prikljucena na A i B.
Pisano je vise puta, na zalost tesko da ce se tu ista dirati narednih par godina.Ima li novosti oko fabrika, i rusenja istih?
To bi trebalo da zahtevamo od grada kao buduci stanari.
Tako je, u pravu ste. Najbolje je da cekamo i da nista ne probamo. Zato smo i tu gde jesmo, jer svi cutimo.Bas me slatko nasmeja
Grad je poznat po tome da resava probleme gradjana
Jedino realisticna karta na koju se moze igrati jeste bezbednost, a to je resivo ogradjivanjem prostora.
Radi estetike sumnjam da ce iko rusiti prevremeno zbog nas jer nam je ruzno za gledati.
Realno znali smo gde kupujemo stanove.