Šta je novo?

"Kvart64" [Stambeno Poslovni Kompleks | 60.598,60 m2 ]

Kupci stanova iz Lamele A i B, da li imate informaciju kada je useljenje za vas? I da li stanari lamele C imaju informaciju kada se ocekuje 80% ? Davno nam je receno April 2026, ali ne znamo sta se i da li se ista menjalo.

Kupci stanova iz Lamele A i B, da li imate informaciju kada je useljenje za vas? I da li stanari lamele C imaju informaciju kada se ocekuje 80% ? Davno nam je receno April 2026, ali ne znamo sta se i da li se ista menjalo.
Iz B (bar ja) nemam nikakvu zvanicnu informaciju.
C ne bi trebalo da kasni posto ce infrastruktura biti vec prikljucena na A i B.

Skinute su skele sa jednog dela lamele C. Još uvek nisu počeli sa postavljanjem balkonskih vrata.
IMG_4398.jpeg
IMG_4404.jpeg
IMG_4400.jpeg
IMG_4401.jpeg

Kao kupac u C lameli, po svemu što sam pročitao po forumu do sada, rušenje FOB-ove livnice i iMT-a možemo da očekujemo između 2027. i 2030. godine. Nekretnine kao i sve imovinske klase će tek da rastu makar nominalno zbog novih talasa inflatornih pritisaka. Imajući to u vidu u kombinaciji sa velikom ponudom na mikrolokaciji, mislim da se nikome ne isplati da započinje prvu fazu. Ja da sam vlasnik parcela čekao bih poslednju fazu Soul 64 i podigao cenu u odnosu na to. Najviše bih volio da su moje pretpostavke pogrešne i da sruše te kosture., Trenutno ne vidim racio osim ako se nešto ne poruši samo od sebe, pa se pod pritiskom javnosti to ne ukloni.

a jel se zna dokle su sa prikljuckom na vodovod? meni se cini da nista nije sprovedeno dalje od omladinskih brigada. ne znam da li to moze negde da se proveri

Zapravo je to prestrasno, da ce da se naprave nove lepe zgrade i fancy kraj a da cemo ziveti medju tim odvratnim fabrikama i rusevinama jos xyz godina :(

Na jednoj od prethodnih stranica pomenuto je da je najbolja opcija da kada se formira stambena zajednica, pokrenemo temu u vezi sa ovim pitanjem.
Ovaj objekat nije bezbedan potrebno je da bude ogradjen i srusen, jer ce ovde ziveti i ljudi i deca. To bi trebalo da zahtevamo od grada kao buduci stanari.
A o nekoj buducnoj gradnji na ovoj parceli, otom potom.

Koliko grad zabole za bezbednost :ROFLMAO: oni samo ako je profitabilno rade nesto u suprotnom srecnici ste ako zamene sijalicu

Moje iskustvo sa Opštinom Novi Beograd je drugačije. Prijavljivao sam, doduše na javnim površinama, probleme i bili su rešavani u roku od 7 dana. U pitanju su bila odnošenje smeća, rezanje trulih grana, popravka koša na javnom igralištu.

Ne kažem da uvek rade, ali to je moje lično iskustvo.

Jedino realisticna karta na koju se moze igrati jeste bezbednost, a to je resivo ogradjivanjem prostora.
Radi estetike sumnjam da ce iko rusiti prevremeno zbog nas jer nam je ruzno za gledati.
Realno znali smo gde kupujemo stanove.

Jedino realisticna karta na koju se moze igrati jeste bezbednost, a to je resivo ogradjivanjem prostora.
Radi estetike sumnjam da ce iko rusiti prevremeno zbog nas jer nam je ruzno za gledati.
Realno znali smo gde kupujemo stanove.

Ta ograda nece resiti problem smrada natalozenih raznoraznih materija koji su natopljeni vodom posle svake kise.
A nece resiti ni estetiku, sem ako ta ograda ne bude 30 metara visoka

Vrh