Evo da odgovorim za table, jutros (a isto je bilo i pre desetak dana) prvih par displeja iz pravca Prilipca nije radilo, uključen je bio tek poslednji pre isključenja za Pakovraće gde je pisalo da je petlja Preljina zatvorena ali samo tekst, bez ikakvog znaka upozorenja koji bi privukao pažnju. Postoji doduše i limena tabla ali mislim da nju bar 50% vozača u brzini ne bi uspelo da rastumači, tako da ako neko planira da se isključi u Preljini a nije pre polaska na put informisan da je to nemoguće mislim da su stvarno velike šanse da će se provozati do Takova.Drugari bre, sta je sa temom, nwsto smo se ucutali?
Kakvo je AP sada kada je l'adno? Kako je na najvisoj tacki? Kako je sa maglom u mom rodnom gradu?
Rade li sve table pravovremeno, radi li u tunelu sve?
Imajte na umu da je Pozega ovih dana hladnija od svih mesta u Srbiji pa vozite samo polako, srecan put uskoro migracije na ZL, mada ja nisam neke guzve primetila na petlji gradskoj, mozda sam samo u neko vreme isla kad nema
Nazalost, losi vremenski uslovi + nezgodan put + jak auto + mlad vozac + neiskustvo i desi se tragedija...Dva mlada života su mogla biti spasena. Ne znam koja je to satisfakcija da uštediš 150 dinara putarine i malo benzina, pa izabereš magistralu zimi, noću, u lošim vremenskim uslovima, umesto auto puta.
![]()
Kurir saznaje: Pronađena dva tela u automobilu koji je jutros nađen u kanalu kod Ovčar banje
Policija u automobilu koji je sleteo pronašla tela dve osobewww.kurir.rs
Nazalost, losi vremenski uslovi + nezgodan put + jak auto + mlad vozac + neiskustvo i desi se tragedija...
Tuga, saucesce porodici
Ja kad kažem da naš narod zove hitnu pomoć za svakakve gluposti, i da polomljena noga i to što neko vrišti od bolova nije razlog da se zove hitna pomoć, bivam rastrgnut od većine... Eto, sad kad neko ima kamen u bubregu i raspada se od bolova, bar mu je toplo oko srca kad zna da je zbog njegove bahatosti neko izgubio život jer se hitna bavi njime a ne onima kojima je zaista potrebna pomoć.Pre svega skandalozan propust policije koja tri dana ne može da ih pronađe. Dva puta je poslat SOS poziv sa te lokacije, da li zbog tehnologije vozila ili su u trenutku nesreće putnici još uvek bili svesni pa su poslali manuelno preko telefona.
Mi nemamo ni policiju više, kome će biti od koristi kada dođu tri dana kasnije. Kao i onaj mučeni student iz Kragujevca koji se sve vreme nalazio u oblasti koju su navodno uzduž i popreko pretražili. Ćacilend im je prioritet, smenjuju se 0-24, a po unutrašnjosti Srbije nema nigde nikoga da radi svoj posao...
Ovo je pa izuzetno bitno za ceo ovaj događaj. Hvala druže Čvoroviću na ovako dubokom insightu i proverenim informacijama iz prve ruke. Ako vas se i ne sete za dan državnosti, bez brige, setićemo vas se mi ovde.Lice poznato policiji, težak mafijaš, skoro 40 godina, skup auto (u prevodu sigurno nije zbog putarine), verovatno bio pod uticajem narkotika, s devojkom skoro 20g mlađom, oženjen, ima dete, proveravaju moguće otmica itd itd.... Uglavnom sve govori da: nit zbog putarine nit je baš mlad nit neiskustvo nit klizav put nit itd itd
Nisi u pravuJa kad kažem da naš narod zove hitnu pomoć za svakakve gluposti, i da polomljena noga i to što neko vrišti od bolova nije razlog da se zove hitna pomoć, bivam rastrgnut od većine... Eto, sad kad neko ima kamen u bubregu i raspada se od bolova, bar mu je toplo oko srca kad zna da je zbog njegove bahatosti neko izgubio život jer se hitna bavi njime a ne onima kojima je zaista potrebna pomoć.
Šta nisam u pravu? Da se hitna pomoć zove isključivo kada je nekome život u neposrednoj opasnosti?Nisi u pravu
@wladan mozes na Blic i Informer sa takvim opisima "sigurno bio pod dejstvom narkotika",
Nisu policija i hitna krivi što je rupa zavučena daleko od glavnog puta i što nije bilo nikakvih tragova izletanja vozila sa tog puta tipa -skršene odbojne ograde. TužnoTRI DANA TRAŽILI!
3 DANA!
T R I
.......
i na kraju našli neki ljudi, ni policija ni hitna pomoć..
Nisu usli u kanjon Morace,, nije ovo neka lokacija haos....
Nego se zna ko je nesposoban, ali eto ovi su nađeni, ona Danka Ilic jos se ne zna sta bi..
Ali necu dalje u off topic