Da. Hvala na savjetima. Uzimam odma garažu i to na gornjoj od ukupno dvije etaže. Garaža će biti jako komotna za manevar jer ima više ulaza/izlaza. Garaža ima punjač za el.automobile. i po tome vidim da su ovi investitori pametni. I meni ako jednog dana kupim el.auto, Zlatibor je idealna punionica na putu do Beograda.
I meni je najbitnije da idem u papuče iz apartmana na bazen i u SPA.
Bukvalno da imam sve što mi je potrebno pod jednim krovom i da sam izvan centra. I naravno, pogled. Jer nekretnina na planini i na moru nema smisla bez dobrog pogleda. A ovdje je pogled pa bukvalno kao iz aviona. Nevjerovatan. Odličan je ovaj kompleks zaista. Rusi su mnogo savjesniji u biznisu od nas. Kod nas na primorju, najmoćnije su zgrade koje su oni gradili. Ne prepuštaju ništa slučaju i vode računa o detaljima. I pod cijenu da im je to jako skuplje. U samoj izgradnji, kad primjete da nešto može bolje, oni to primjene. Za razliku od našeg mentaliteta. Mi kad primjetimo da nešto može jeftinije, obavezno to primjenimo.
Ovi Rusi su od Jula do sada uradili ogromne iskope, temelje i podigli 6-7 etaža, a zgrada nije mala. Čak su izlili i bazen zajedno sa objektom. Pretpostavljam na istoj temeljnoj ploči tako da je to vječno. Već rade pregrade na nižim etažama, uporedo dok gore dižu konstrukciju. Betoni su savršeni. Izvibrirani ekstra. Stepenišni kraci 1,8 m široki. Normalno dva okna za liftove. Fini atrijum sa recepcijom na ulazu. Visoki plafoni 2,9 m (nisam siguran da li je do ploče ili sa pločom). Metalna oplata se koristi. Gradilište preuredno. Kamena vuna će biti termo izolacija. Alu stolarija sa tri stakla. El.podno na ulazu u apartman, kuhinji i u kupatilu. Norveški radijatori u sobe (to mi se ne svidja). Šta znam. Možda i nije vrijeme za kupovinu na Zlatiboru, ali meni se svidjelo. Ako kupim kajaću se možda, a ako ne kupim, kajaću se sigurno.
Odlično osim tog grajanja sa Norveškim, jer su računi za struju baš veliki ali tako je i kod mene.
Sve mi se svidja, baš visok nivo.
Ja sam zbog poznanstva i reputacije jedino na kratko razmišljao da se zainteresujem za Modenu Zlatibor, ali sam odustao od Zlatibora.
Na planini već imam i kao što kažem to mi je super jer mogu da ponudim kolegama taj benefit. Hteo sam i u Grčkoj u jednom mestu gde isto sve znam i poznajem ali odustao sam trenutno.
Ovo je super priča i vidim da si baš upućen i znaš šta da gledaš, nije ono samo crna i daj da uzmem.
Evo u kompleksu u kojem sam uzeo i čekam useljenje u porodični stan isto imam el.priključak u garaži, što mi je plus iako neću voziti u skorije vreme elektro auto.
Srećna kupovina i da uživaš i ti lično tim stvarima i pogodnostima.
Pošto dzaba ROI, bez zdravlja.
Evo danas ceo dan na Fruškoj gori i odmah svima bolje, zdrav i čist vazduh je nešto što ne možemo kupiti.
Imam blagi burnout od posla pa sada izuzetno cenim prirodu i njene pogodnosti pa sam se oduševio zamisli da provodim vreme u takvom kompleksu poput ovog koji hoćeš da uzmeš.
Marke i klase pločica su meni na poslednj nivou, više volim da čujem da se vodi računa na grdilištu i o tim stvarima koje nisu vidljive(to je malo i do profesionalne deformacije al ajde).
Još jedno želim srećnu kupovinu kolega.