Još da ti plate i nekog crnca da maše lepezom, i to je toIli to ili da nadješ firmu koja ti daje i parking mesto u firmi, a uz to ako nemaš parking mesto kod kuće plaća ti iznajmljivanje parking mesta. Win-win.
Još da ti plate i nekog crnca da maše lepezom, i to je toIli to ili da nadješ firmu koja ti daje i parking mesto u firmi, a uz to ako nemaš parking mesto kod kuće plaća ti iznajmljivanje parking mesta. Win-win.
Zašto da nemam? Ako misliš zbog troškova ma Srbija je još raj verujte mi. I plus pomažem našoj otadžbini da bude još jača i bolja! I samim tim svi ćemo se brže vratiti!Ti baš navijaš da nema gde da dodješ na odmor.
Da li zna neko kako Mitrović napreduje sa onim Jetpack-om? Ili Brnaba sa letećim taksijima? E to je prava priča, dođeš do centra, ostaviš da lebdi iznad drveta ne plaćaš zonu.Sluzbeno vozilo opet moras negde parkirati a tu se gubi ubedljivo najvise vremena. Jedino prihvatljivo resenje je da nadjes firmu koja ti daje vozaca uz sluzbeni auto. Ne znam koliko je to ucestalo u ovom vremenu.
Zato što bi u tom slučaju:Zašto da nemam? Ako misliš zbog troškova ma Srbija je još raj verujte mi. I plus pomažem našoj otadžbini da bude još jača i bolja! I samim tim svi ćemo se brže vratiti!
Pre par nedelja sam čuo radnice kako pričaju o tome da je Maksi popio neku ogromnu kaznu (možda Maksi, možda Delez, ne znam ni da li je u Srbiji i ko ih je kaznio) i da sada moraju da ozbiljno režu troškove, i da ih je mnogo manje po radnjama.![]()
„Vreme“ otkriva: Interni dokument najavljuje otkaze u Maksiju - Vreme
„Vreme“ ekskluzivno objavljuje interni dokument o otkazima koji je izvršni odbor Delez Srbija poslao zaposlenimavreme.com
Zatvara se 25 maksi prodavnica
Sa obzirom koliko klepaju sa cenama pre bih rekao da koriste izgovor marzi da skresu troskove
Pa niko ne zatvara ako ima korist. Uslovi na tržištu se svakako menjaju na gore. Jedan broj prodavnica je svakako poslovao sa gubitkom ili bio na nuli zarad prisutnosti na tržištu. Menadžment je procenio da ih to sve više košta i to je to. Pre toga su smanjili ljude koji su radili u mesari.![]()
„Vreme“ otkriva: Interni dokument najavljuje otkaze u Maksiju - Vreme
„Vreme“ ekskluzivno objavljuje interni dokument o otkazima koji je izvršni odbor Delez Srbija poslao zaposlenimavreme.com
Zatvara se 25 maksi prodavnica
Sa obzirom koliko klepaju sa cenama pre bih rekao da koriste izgovor marzi da skresu troskove
Da se vratimo mi na 200 evra minimalca, to bi bilo najboljeZato što bi u tom slučaju:
1. ekplodirala inflacija. Bila bi dvocifrena čak i zvanično (ovo već imamo doduše ali nezvanično, lična inflacija).
2. Masovno zatvaranje malih firmi koje ne mogu da prate troškove (ovo već imamo doduše ali ne još uvek toliko masovno. Kod mene sigurno 20-tak % lokala za par godina)
3. Masovno zatvaranje stranih firmi (ovo već imamo doduše ali ne još uvek toliko masovno. Na 1000e odlaze svi koji su došli poslednjih 20 godina)
4. Veliiiiiki fiskalni deficit i pucanje kursa
5. Sve prelazi u sivu ekonomiju (ovo već imamo doduše ali ne još uvek toliko masovno)
6. Realni pad BDP-a i eksplozija javnog duga (javni dug već imamo doduše).
7. Politička nestabilnost (ovo već imamo doduše)
8. Odlazak visokokvalifikovane radne snage (ovo već imamo doduše, već sam pisao da su ponovo počeli da grebu da pobegnu za inostranstvo onih 30-50k)
U principu ako želiš da devastiraš zemlju, zabetoniraš za naredne decenije to je upravo to što treba da uradiš.
Ali ima i jedan pozitivan efekat makar privremeno, godinu dana max. Mirijevo 4K.
U principu zato mene i nervira ova ekonomska politika. Kao da već nemamo problema ukoliko dodje do nekog naftnog ili energetskog šoka na globalnom tržištu ili lokalnom.
Moze ... I bonove za gorivo i tackice za porcije hleba i Sloba da vaskrsne (taman mu je cela ekipa na vlasti)Da se vratimo mi na 200 evra minimalca, to bi bilo najbolje
75 kila sam imao u osnovnoj skolida se vratimo na 75 kila, bmi 23
ciste nokte i osmeh
Sad nisam pametan, da tezimo ipak ka 1000Moze ... I bonove za gorivo i tackice za porcije hleba i Sloba da vaskrsne (taman mu je cela ekipa na vlasti)
Minimalac moze da bude i 200e ako je mediana 1500e. I da, treba napraviti javnu listu poslodavaca koji isplacuju minimalac za vise od 10% radnika, cisto da znamo koji su ...Sad nisam pametan, da tezimo ipak ka 1000![]()
Ne mora. Najbolje da se samo vratimo na realnu ekonomiju sa kojom smo razišli u toku 2022. Već sam pisao šta treba uraditi u roku od juče.Da se vratimo mi na 200 evra minimalca, to bi bilo najbolje
Nije mi stiglo u obaveštenjima da si me pomenuo sada vidim.Imaju tikove od mene.
@Filip 01 gledam malo NS. Čini mi se da se povećao broj oglasa? Iako se smanjila izgradnja, deluje da je sve više ljudi spremno da proda pri tekućim cenama (ima i 30% APP doduše).
Još da dodam @Salev85 iz mojih saznanja se stvarno usporilo sa izgradnjom, manje zgrade se grade koje se prodaju preko 50% pre prvog betoniranja.Nije mi stiglo u obaveštenjima da si me pomenuo sada vidim.
Nego nemoj da napuštaš forum dok ne dodje Mirjevo 5k barem
Za NS nemam pojma slabo pratim ja stanove verovali ili ne.
Realno odmah ovde i napišem moja saznanja.
Prodaje se u mom okruženju a bogami i kupuje.
Rente su se stabilizovale, a stan na dan je kod normalnih ponovo proradio.
Pisao sam kada je bilo stalo u mom okruženju.
Mislim da u NS-u ima manje APP oglasa, nekako mi je sve realnoje po tom pitanju za razliku od BG-a.
22god zamalo i taj period je bilo zanimljiv(kao nisam hteo), sa 30god mi dolazi poriv da mogu biti, sa 34 postao to jest sa 33god.Ako sve bude kako treba, ja postajem cale sad u 43oj po prvi put.
Jasne su prednosti ranijeg roditeljstva, ali da dodam i par prednosti kasnijeg:
1. Finansijski si stabilniji…to je jedina izgleda a i nije uvek primenljiva
Na***ao sam![]()
EDIT: Kažu hitna prodaja stana