Šta je novo?

Cene nekretnina

Zasto si tako nesiguran u svoje izbore? Ako je tebi lepo u Borci, onda svaka cast ne vidim razlog da menjas mesto stanovanja sve i da mozes da priustis Dorcol ili Vracar. Sa druge strane, bilo bi suludo da nisi svestan kakvu reputaciju ima Borca kao naselje- sigurno ne kao metafora za uredjenu, plansku gradnju sa crvenom fasadnom ciglom.
Zasto ja nesiguran? Nesigurni se ponasaju kao ti i NNN, ponizavaju druge da bi sebe uzdigli. I uvek se upecas kada se prica o levoj obali.

zamolio bih bez bespotrebnog obesmišljavanja priče. verujem da je svima jasno šta je posredi kada se u uporednu analizu uzimaju bnv, borča i dorćol.
Ti obesmisljavas kompletnu temu, a ako su svi krajevi besmisleni osim Dorcola onda bih te zamolio da otvoris novu temu: cene nekretnina - Dorćol kako ne bi morao da pljujes po naseljima koja imaju 70k ljudi i veliki broj njih cita ovo sada.

Da u Ginisovu knjigu rekorda udje da je ovaj grad sa najvecim brojem LUX stanova po km2

Ta njiva uz bedem..bar što se tiče Bgd je gradsko gradevinsko pa ima i takvu cenu... Isto verujem da je i drugde. Ja i pricam o cekanju jedno 30 godina..ako bude a ne mora da znači... možda.
Kupi juga sad...čuvaj ga...vredeče sigurno nekim sledečim generacijama...kao muzejski eksponat ..bar...
Eto i ja nešto pametno...zar ne...
Jeste

Živećemo sve duže, pronalaze se razni lekovi i sredstva za produženje života, tako da je ok i 30god 😉
A i ostaviš nekome u najgorem slučaju.

Ti obesmisljavas kompletnu temu, a ako su svi krajevi besmisleni osim Dorcola onda bih te zamolio da otvoris novu temu: cene nekretnina - Dorćol kako ne bi morao da pljujes po naseljima koja imaju 70k ljudi i veliki broj njih cita ovo sada.
Au čoveče al si ti isfrustriran i iskompleksiran. Nisam znao da si iz Borče. Izvini. Sedi u istoj i uživaj a nas ostale pusti da imamo objektivno mišljenje i pogled na taj deo grada

Poslednja izmena:
Realno i Dorčol i Vračjar je raspad, vade poneke lux zgrade i centar. Meni bi bilo baš kul da mi Džani komša, kad se iznerviram pa udarim neku rakicu pa odem kod njega da se malo podružimo, a on mi sa vrata kaže "dooodješ samo kada teeeško ti jeee...".

Da li smo ovakav stan pre koji dan komentarisali?
Ja bih da se zapitam da li su ljudi koji kace ovo normalni.
Kliknes na sliku i pixelizovana do te mere da nista ne mozes da citas, jel ovo neka nova taktika da zoves da se raspitujes

сад читам шта ваш рои значи

баш ми је драго, импонује, што сам на форуму пуним толиким бројем инвестора! 😂

Poslednja izmena:
Pojma nemam. Načuo sam samo da su ograničili valjda maksimalni iznos, ako se ne varam, i da se na ovoliko kašnjenje kupcima valjda i neće nešto "isplatiti" čekanje.
Možda se varam.

@Analitičar Čini mi se da je 2%.

Poslednja izmena:
Koliki su prosečno penali mesečno po kašnjenju za te bolje novogradnje kod ozbiljnijih Investitora?
Mesecno su smesni, obicno manje od pola kirije za taj kraj grada za tu velicinu stana. I do 4-5% ukupne cene stana sto kaze @Analitičar
Nula. Zašto bi ti davali bilo kakve penale kad prodaju bukvalno sve što izgrade i to bez ikakvih problema.
Ovo nije tacno, naplacuju ljudi, samo tek kad se usele.

Meni su pre koju godinu davali 4eur/m2 mesečno.
Meni su u CG stavili 1000e za svaki mesec kašnjenja, za nekretninu od 800k evra (cca 7e/m2).
1761243940550.png

Mada u Beogradu sumnjam da neki investitor ovako nešto uopšte i navodi, što bi? Kad iovako ionako sve prodaju još u temeljima.

ја мислим да људу генерално лажу констатно, тако да се не уноси у неки одговор

не да мислим, него знам😊

Meni su u CG stavili 1000e za svaki mesec kašnjenja, za nekretninu od 800k evra (cca 7e/m2).
Pogledajte prilog 256084

Mada u Beogradu sumnjam da neki investitor ovako nešto uopšte i navodi, što bi? Kad iovako ionako sve prodaju još u temeljima.
Hvala. Ma da, smešno jeste, ali ipak ima nešto.
Pustiću ti moj, on je bio na 4/eur po m2 u BG-u. To mi je bila medju prvim poruka na forumu, tako sam i pronašao forum.

Pogledajte prilog 256084

Ja sam imao tu stavku u ugovoru, ~450e mesecno za nekretnine od oko 250k, do maks iznosa od 5k.

Mislim da je to danas po vecim projektima prilicno standard.

искилиро си ме, ал јесте аксоим да сви људи све време лажу

никако се не односи на данка, јер сигурно постоје изузеци😊

Vrh