Filip 01
Advanced
- Učlanjen(a)
- 27.02.2023.
- Pohvaljen
- 6.292
Problem u Srbiji je sto ima jako malo uredjenih prigradskih naselja.
Sada si mi dao ideju da uzme muski, placa ipak ovaj zenski oko 52.000. 250 kalorija ekstra preko ovog zenskog paketa ispadne tri puta jeftinije - ionako mi ostali ukucan uvek nesto calabrcnemo od njenog obroka.I to ne tek takav fitpro paket, vec najskuplji bate.
Dupla subota za muskarca 465 EUR, a kupuje za zenu.
![]()
Sada si mi dao ideju da uzme muski, placa ipak ovaj zenski oko 52.000. 250 kalorija ekstra preko ovog zenskog paketa ispadne tri puta jeftinije - ionako mi ostali ukucan uvek nesto calabrcnemo od njenog obroka.
Supruga vec godinama nakon trudnoca ima problema sa tezinom, tako da je doslo do toga da moraju da se preduzmu radikalne mere.
Fitpro je inace stvarno vrhunski proizvod jeste malo skup, ali jedna kalorija fitpro je otprilike po ceni jednak kaloriji u Meku, ali razlika u kvalitetu je ogromna.
Ovo je dobar obrok, dodas jos salatu i ode na 1700 dinara.Nisam rekao razliku izmedju junetine i piletine vec izmedju mesa svinjetine/pile/junetine i dry aged ribeye steak ako znas sta je to jbg.
To sto tebi ne moze za 400e-500e zdravo ne znaci da drugima ne moze, a zavisi i gde kupujes. Ako ti kupujes u maksiju piletinu za 800din kilo, a ja u nekom lokalnom marketu za 500din kilo sta to mene briga i na osnovu cega je tvoja piletina kvalitetnija?
Evo sad gledam da se skuva kilo pasulja izadje negde 3l hrane, dovoljno za 2-3 dana, a zdravo i kosta 500din. Sladak kupus, grasak, socivo… sve jeftino i zdravo. Opet ako kupis u maksiju 100gr graska za 500din, a ja pola kila za 200din ili francusku gaudu za 2000din kilo, a ja domacu za 900din…opet me bas briga. Ja trosim koliko trosim i taksativno sam naveo. Evo opet ko je preskocio. Dakle pileca corba jedno 2l, kilo junecih rebara sa krompirom, i bolonjeze od pola kila mlevene junetine i to na kraju ispadne 2kg sosa. Dovoljno za 2-3 dana, a kostalo me 20e.
Evo i slika u prilogu pa ako moze neko da mi objasni kako je pasteta jeftinija od ovoga? Ovaj obrok je kostao oko 12e. Manje od kg pastete. Sve je zdravo, kome nije ne mora ni da gleda i nek kupuje cia semenke sa avokadom i suvim japanskim sljivama…
Ti si takodje napisao da ti treba 100e za nedelju dana, to je 400e plus gluposti ostale eto 500e, a jedes bolje od prosecnog coveka.
To je sve OK, ali to nije prosecna slika niti normalna potrosacka korpa. Jer nikako tih 52,000 ne moze biti isto kao da sam spremas hranu, jer ti ljudi ipak prodaju uslugu i to sumnjam da rade sa 5-10% provizije u odnosu na cenu same hrane.Sada si mi dao ideju da uzme muski, placa ipak ovaj zenski oko 52.000. 250 kalorija ekstra preko ovog zenskog paketa ispadne tri puta jeftinije - ionako mi ostali ukucan uvek nesto calabrcnemo od njenog obroka.
Supruga vec godinama nakon trudnoca ima problema sa tezinom, tako da je doslo do toga da moraju da se preduzmu radikalne mere.
Fitpro je inace stvarno vrhunski proizvod jeste malo skup, ali jedna kalorija fitpro je otprilike po ceni jednak kaloriji u Meku, ali razlika u kvalitetu je ogromna.
Sta si gledao po NBG, koje su cene trenutno? Ja sam uzeo u Vojvođanskoj pre 5 meseci u izgradnji po 3300.Ja sam uzeo pre nekoliko dana 1.0 opstina Stari Grad. Renoviran u namesten TA grejanje, zgrada 70ih, ima lift ispalo 4k po lkvadratu. Prvenstveno sam hteo Nbg, novogradnju ali sam izvisio za neke projekte nisam na vreme reagovao tako da nemam bas neka iskustva za Stari Grad ali ako me pitas za Nbg tu mogu da ti kazem koliko je gde sada kvadrat. Znaci stanovi koji su prodati. Ja sam u sustini zrtvovao kvadrate zarad lokacije. Stari Grad je vise cekalica kad nesto naleti jer ono manji je broj stanova i velika je potraznja za centrom tako da su tu cene sarenolike. Za vece stanove moze da se prodje dosta dobro pogotovu ako imas kes, ovi manji tesko jer ih nema toliko. Ali mislim da je centar 4k neki prosek, a mozda i vise kazem nisam expert za ovaj deo grada jer sam gledao Nbg
Da, nije zato sam to i naveo kao odvojenu stavku.To je sve OK, ali to nije prosecna slika niti normalna potrosacka korpa. Jer nikako tih 52,000 ne moze biti isto kao da sam spremas hranu, jer ti ljudi ipak prodaju uslugu i to sumnjam da rade sa 5-10% provizije u odnosu na cenu same hrane.
Što krš lokacija? Ona je sada baš dobila na ceni sa lidlom, beo shopingom i td...
Budzino Sokace na Vidikovcu je top, izguglajProblem u Srbiji je sto ima jako malo uredjenih prigradskih naselja.
Imas super kucu, a onda moras da pravis septicku jamu, naselje smrdi na balegu ....
Nazalost ovakvo neko naselje u Srbiji je retkost, maltene ga nema ovako uredjenog.
Delovi Visnjicke Banje lice, ali opet nisu na ovom estetskom nivou.
Gledao kvart 64 - trenutne cene za ovu E i F fazu su 3600-3700 za manje stanove mada malo stanova je uopste i ostalo.Sta si gledao po NBG, koje su cene trenutno? Ja sam uzeo u Vojvođanskoj pre 5 meseci u izgradnji po 3300.
I na sta ti onda ode ostalih 1900e? Posto kazes da treba 3k minimum za zivot. Racuni i kola 300 ukupno, znaci ostane 1600e. Prakticno sa pola si pokrio osnovno( i fit pro je u osnovnom). Ostane ti 1600e za ratu za stan. Koja je npr 800e. I ostane ti 800e za zezanciju i tako neke sitnice.Da, nije zato sam to i naveo kao odvojenu stavku.
Za petoclanu porodicu treba oko 1100-1300 evra da se jede kvalitetno bez rasipanja.
To je cela poenta price. Nekih 10% hrane po nekoj mojoj proceni propadne - pogotovo leti se lako kvari voce itd...
Pa grubo bih rekao da je to ok, oko 250 eur po clanu porodice ako si stedljiv + spremas svoju hranu da mozes da se kvalitetno hranis bez rasipanja ali i bez oskudevanja.Da, nije zato sam to i naveo kao odvojenu stavku.
Za petoclanu porodicu treba oko 1100-1300 evra da se jede kvalitetno bez rasipanja.
To je cela poenta price. Nekih 10% hrane po nekoj mojoj proceni propadne - pogotovo leti se lako kvari voce itd...
Gle ovog kako se razbacuje, pileca ledja i noge pa jos i batak ubaci. Ja stavljam pilece kljunove u supu. Kad hocu malo vise da se istrosim, ubacim poneko pero.Pazi. Da se ne udubljujemo dalje. Ako tebi treba 500gr piletine za supu/corbu onda jbg i to bi file. Ja koristim ledja i noge sto ne kosta maltene nista, noge bacis ledja izmrvis u corbu. Danas nisam imao pa sam iskoristio jedan batak i jedan file, daj boze 100din. Kakav bre mix povrca? Vidi se da si elita. Paskanat, sargarepa sve u rinfuzi i to je to. Eventualno malo graska. Vidi se da ne spremas u kuci nista. Ja ne idem svaki dan u nabavke, jednom ili dva puta mesecno i to je to. Kupim na veliko.
@chiki
Nikad nisam bii na kvantasu ali me zanima. Sta ima tamo sve? Mozemo i u #sta jedemo da ne spamujemo ovde.
Ljudi ne znaju razliku između pileće čorbe i pileće supe. Nema potrebe da pričam nešto dalje. Taj batak i file i povrće su onoliko koliko sam rekao nego mora da se kontrira dok kraja iz nekog inata.Gle ovog kako se razbacuje, pileca ledja i noge pa jos i batak ubaci. Ja stavljam pilece kljunove u supu. Kad hocu malo vise da se istrosim, ubacim poneko pero.
Daj spisak. Po stavkama, za porodicu od 4 člana.I na sta ti onda ode ostalih 1900e? Posto kazes da treba 3k minimum za zivot. Racuni i kola 300 ukupno, znaci ostane 1600e. Prakticno sa pola si pokrio osnovno( i fit pro je u osnovnom). Ostane ti 1600e za ratu za stan. Koja je npr 800e. I ostane ti 800e za zezanciju i tako neke sitnice.
Tebi treba minimum 3000e u Bg za zivot da bi kupovao fit pro. Pa kakav je to minimum.
I onda kazu nemam za stan, a spucaju pare u neke pogodnosti koje nisu obavezne. Niceg se ne odrices, i mislis da ces sa platom kupiti stan, pa kad je to moglo i u kojoj zemlji. Cini mi se da je u srbiji sramota da kazes da stedis i odrices se.
Jeste, ima slike. Da je pretposlednji stan onda bi top bilo, ali verovatno i skuplji.ет филип
мислим да је ово подрум, тзв сутерен, тако да пали![]()
гледај, ја апсолутно немам ништа против, напротив, ја волим да живим у мракупа брате како не може да не буде разлика - подрум је подрум![]()
Podrum. 40% tržišne prometovane vrednosti.Šta kažete za ovaj stan?
![]()
Troiposoban stan na prodaju, Simićeva, 399.900€, 85m²
Troiposoban stan u zgradi za prodaju, uknjižen, Senjak, 85 m2, na visokom prizemlju. Stanje - luksuzno, Podno, ima kupatilo, ima toalet. Ima parking mesto.www.4zida.rs