Mislim da preteruješ malo. Iako ni ja nisam presrećan ovim rešenjem, ovo je ipak samo stotinjak metara (i to u delu koji je u svakom slučaju odsečen od reke), a omogućava uklanjanje saobraćaja iz Braće Krsmanovića i Travničke, čime bi ta mikrocelina konačno mogla da ispuni svoj potencijal. Mnogo se više dobija nego gubi.Толико о силаску на реку. Добијамо само јачи аутомобилски оков око града.
Ovo bi trebalo da je samo smer ka BNV, znači izmešten saobraćaj koji sad ide kroz BK i Travničku. Drugi smer ostaje kao što je bio.Ако ту буде ишла главнина саобраћаја од БнВ ка Карађорђевој, биће то јача препрека од пруге сигурно.
Што би значило да Браће Крсмановић и Травничка остају без саобраћаја, односно евентуално постају пешачке зоне? Има свакаквих решења, па је могуће и ово, мада ми делује компликовано да се из оне саобраћајнице која је некада водила до долазних перона БАС-а скреће лево у Херцеговачку, па затим на кружном току у Карађорђеву, па тек да се испод Бранковог моста да се спаја са контрасмером из правца Капетаније. Чини ми се логичнијим да се иде кроз Браће Крсмановић према Бранковом мосту, мада би онда тамо настала додатна збрка (уливање саобраћаја из Карађорђеве, Црногорске, Браће Крсмановић). Остаје да видимо како и шта.
Sta da se kazni?Niko da kazni to ...
Pogledajte prilog 254574
Nepropisno parkiranje to da se kazniSta da se kazni?
Nepropisno parkiranje to da se kSta da se kazni?
Jeste podneli zahtev za legalkzacijuPoštovanje svima, imam pitanje.
Naime ja sam stanar u Karađorđevoj ulici na potezu izmedju Mihaila Bogićevića i Ličke.
Nakon usvajanja plana o proširenju projekta Beograda na vodi zapitao sam se debelo.
Niti me je ko obavestio, niti sam čuo u komšiluku pa da li je istina da planiraju da sruše sve te trošne lokale pa i moju zgradu u Karađorđevoj ulici dokle li će to da se proteže. Vidim da iz Gavrila Principa paralaleno sa mnom postoje aktivne barake koje se koriste, hoće li zalaziti u dvorište osnovne škole Isidora Sekulić. Ja sam vlasnik nelegalizovanog stana, da li će me uopste neko kontaktirati s obzirom da nema moje ime u katastru da me obavesti, a rednovno plaćam pored i račune na stan. Da li ću imati ikakvo pravo na nadoknadu. I da li postoji zakonski rok za iseljenje, neće valjda doći sutra i reći za 3 dana rušimo. Treba iseliti toliki komšiluk. Znam za komsiju na Novobeogradskoj strani koji ima objekat i bavi se privatnom delatnošću ali isto nije njegovo zemljište da su došli početkom godine predstavnici i ponudili mu kompenzaciju za iseljenje? Kome bih mogao da se obratim za više informacija? Oprostite i hvala! Veliki pozdrav svima
Nisam, da li je to u vezi sa ovim novim zakonom o legalizaciji od pre koji dan?Nepropisno parkiranje to da se k
Jeste podneli zahtev za legalkzaciju