Bice to, ali je koristio engleski izraz. Rekla je zena pored njega da kupuju "nekoliko" te spanske vozove.
Znači ipak ovo red vožnje, a bogami vikendom prvi tek u 8. A IR izgleda ostavljaju jedan od KISSova za deo polazaka. U povratku ide IR 7, 11, 15, 19
Pogledajte prilog 253753
Gde je čuveni kineski voz? Jel moguće da idu Kissom i da godinu ipo dana nisu u stanju da osposobe te kineske vozove za saobraćaj?
Mislim kontam da je privremeno do decembra pa da će onda možda da ubace na svaki sat ako već i one putničke ne, ali tipa šta znam polazak ujutro iz BG u 6 za Suboticu bi npr mogao da ima konekciju za Segedin sa vozom u 7.37 i eto Beograd-Budimpesta.Red vožnje su pravili diletanti očigledno. U vreme kad je najveća potražnja radnim danima, ti imaš iz Subotice rupu između 6 i 8 (nema polaska u 7). Većina ljudi radi od 9 danas, a polazak u 7 koji bi odgovarao tim ljudima ne postoji.
A to da je vikendom prvi polazak iz Subotice tek u 8, a iz Beograda u 7 da ne komentarišem...
Isao bih do Novog Sada ili do Subotice Soko vozom
Kada kupujem karte, jel ima izbor sedista ili dobijem neka nasumicna?
Da li dobijem zajedno da sedim ako kupim 2 sedista?
Da li se postuju sedista u Soku?
Deca od 3 godine da li placaju kartu?
Kada i ko je to izjavio?
Мићин: Додатни радови на објекту "Д" Железничке станице Нови Сад
Да би Железничка станица у Новом Саду била поново отворена за путнике, потребни су додатни радови на њој, изјавио је градоначелник Новог Сада Жарко Мићин и додао да је то закључено, након извршених испитивања на објекту "Д“ Железничке станице у Новом Саду.
Мићин није могао да прецизира када ће станица поново бити пуштена у рад.
"Према информацијама које имам, након извршених испитивања, које сам добио од Инфраструктура железнице, постоје додатни радови који ће морати да се ураде на објекту Д, где се налази колски пролаз, који би могао да замени објекат Б, где је пала надстрешница. Пошто излази на оба перона, идеја је била да кроз колски пролаз путници пролазе до оба перона и тиме имамо функционалну станицу. Међутим, мораће изгледа неки додатни радови да се ураде. Данас би требало да добијем информацију када би то могло да буде", рекао је Мићин.
Подсетимо, након пада надстрешице на надавно реконструисаној станици, 1. новембра прошле године, када је погинуло 16, а тешко рањена једна особа, станица је затворена. Од тада, путници користе станицу у Петроварадину, много мањег капацитета, где се стварају велике гужве и на станици, али и у саобраћају у околним улицама.
Mislim kontam da je privremeno do decembra pa da će onda možda da ubace na svaki sat ako već i one putničke ne, ali tipa šta znam polazak ujutro iz BG u 6 za Suboticu bi npr mogao da ima konekciju za Segedin sa vozom u 7.37 i eto Beograd-Budimpesta.
Pa, da po nacrtu reda vožnje je tako i bilo planirano, posle je došlo do tih zamena kada ta pruga nije bila puštena, prvo je išao FLIRT na IR polascima onda su posle odlučili da je i to sad Soko a onda kad nije objavljuju da će ići FLIRT ipak na sajtu kao zamensko vozilo ali da se drži reda vožnje...Po ovome sad je planirano da i na IR ide KISS. Zato ima i rupe u polascima, jer je potrebno 4 KISS-a da bi bio pun takt na sat vremena, a ima ih samo 3. A s obzirom da je često 1 KISS u autu, siguran sam da će na IR polascima često FLIRT 1xx menjati, što će uzrokovati kašnjenja, ako je red vožnje pravljen za 200 km/h.
Mislim da je bilo bolje u startu predvideti FLIRT 1xx za IR i imati pun takt bez rupa.
Bilo je priče da će prvo ići do Subotice, a ne samo kad se otvori Budimpešta. Koja je poenta da kupiš vozove i da ti stoje 2-3 godine?Osposobljeni su za saobraćaj. Moguće da se još čekaju papiri za homologaciju. Jedan je u Mađarskoj trenutno radi dobijanja homologacije za Mađarsku.
S obzirom da su kineski vozovi namenjeni za međunarodne vozove za Budimpeštu, logično je da se prilikom otvaranja pruge za Suboticu voze vozom koji će ići za Suboticu, a kad budu otvarali prugu za Budimpeštu voziće se kinezom.
Otvaranje pruge do Subotice je bilo planirano mnogo ranije.Bilo je priče da će prvo ići do Subotice, a ne samo kad se otvori Budimpešta. Koja je poenta da kupiš vozove i da ti stoje 2-3 godine?
Bilo je priče da će prvo ići do Subotice, a ne samo kad se otvori Budimpešta. Koja je poenta da kupiš vozove i da ti stoje 2-3 godine?
Ovog treba posebno obavestit da pruga ipak postoji.Pa jel se vozis? Sta treba da ti pojasnjavam, prebroj kolko puta si otiso do subotice vozom ove godine
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ekskluziva, predsednik ispricao da za beogradsku commuting area (sic) nabavlaju CAFove vozove.
Gde je čuveni kineski voz? Jel moguće da idu Kissom i da godinu ipo dana nisu u stanju da osposobe te kineske vozove za saobraćaj?
Neće ih koristiti za sada, jer ne postoji saobraćajna potreba, inače je išao jedan gore, sve je ok.
Onda okej, hvala na pojašnjenjima.Neće ih koristiti za sada, jer ne postoji saobraćajna potreba, inače je išao jedan gore, sve je ok.
Pogledajte prilog 253646
Bez pompeznih najava?Onda okej, hvala na pojašnjenjima.
Šokirala me je vest da se pruga pustila u rad tako odjednom bez pompeznih najava, pa sam došao na temu da vidim.
Svakako sjajne su vesti da će vrlo brzo biti gotova i pruga do Budimpešte, to mora da se proba prvom prilikom kad je puste.
Zato što će možda i do AUS?Što Kinez ima njemački PZB pokazivač sa natpisom "Befehl" na beloj lampici?