Pa kako sta bi, pa ode u nebessa.A sta bi sa onim zracenjem trafostanice Beograd-5?
Ништа страшно, срушили су стару, гради се нова и већа ЕКО бензинска станица.A šta se dešava sa ovom lokacijom na Bežaniji gde je bila pumpa?Pogledajte prilog 253067
Pumpa je srušena u svrhu pripreme parcele za izgradnju nekoliko stambenih objekata, zajedno sa parcelom pored koja trenutno služi kao parking za autobuse.
Al' će im biti komšiluk, svaka čast!
Nebessa 2
Ne gradi se velika pumpa kao što je gaga napisao?
Pre će biti Romesa.
Može da bude da se na autobuskom placu gradi stambeni prostor a na mestu pume isto pumpa, samo veći objekat. Poput Trošarine. Ako sam omašio, ispravite me.
čekajte, da li je stvarno ovo nešto što će da se desi? svakako podrazumevam da će cigane preko puta kako znaju i umeju morati da oteraju kako bi prodali bilo šta tu. jednostavno ne mogu da zamislim bilo koga da kupi stan u zgradi gde su cigani doslovno pod prozorom.Pumpa je srušena u svrhu pripreme parcele za izgradnju nekoliko stambenih objekata, zajedno sa parcelom pored koja trenutno služi kao parking za autobuse.
Humska ulica.ne mogu da zamislim bilo koga da kupi stan u zgradi gde su cigani doslovno pod prozorom.
Čitava parcela je zapravo prilično velika i pumpa koja gleda prema ciganskom naselju je zauzimala samo njen mali deo (osenčen crveno). Ostatak je parking za autobuse i barem teoretski omogućava obimniju stambenu izgradnju. Što se tiče pogleda, obzirom na sve intenzivniju gradnju u ovom naselju, logično je očekivati da sve raspoložive površine uskoro budu privedene drugoj nameni od one koja je sada, pa i naselje preko puta. Videćemo samo kojom dinamikom. Uz to, ovo je prvi preduslov za dalju izgradnju jer blizina pumpe neće kočiti nove stambene zgrade.čekajte, da li je stvarno ovo nešto što će da se desi? svakako podrazumevam da će cigane preko puta kako znaju i umeju morati da oteraju kako bi prodali bilo šta tu. jednostavno ne mogu da zamislim bilo koga da kupi stan u zgradi gde su cigani doslovno pod prozorom.
hahahaha lepo me nasmejačekajte, da li je stvarno ovo nešto što će da se desi? svakako podrazumevam da će cigane preko puta kako znaju i umeju morati da oteraju kako bi prodali bilo šta tu. jednostavno ne mogu da zamislim bilo koga da kupi stan u zgradi gde su cigani doslovno pod prozorom.
+ Dalekovod...hahahaha lepo me nasmeja
Pogledaj malo temu FMP Victory Gardens
nisu ciagni na 15m udaljenosti već 50m...Čitava parcela je zapravo prilično velika i pumpa koja gleda prema ciganskom naselju je zauzimala samo njen mali deo (osenčen crveno). Ostatak je parking za autobuse i barem teoretski omogućava obimniju stambenu izgradnju. Što se tiče pogleda, obzirom na sve intenzivniju gradnju u ovom naselju, logično je očekivati da sve raspoložive površine uskoro budu privedene drugoj nameni od one koja je sada, pa i naselje preko puta. Videćemo samo kojom dinamikom. Uz to, ovo je prvi preduslov za dalju izgradnju jer blizina pumpe neće kočiti nove stambene zgrade.
za tu lokaciju tamo je investitor koliko sam upućen zadužen da skloni cigane. ljudi su valjda na osnovu toga i kupovali. stvarno mi je nemoguće da neko kupi stan iznad cigana planski i ciljano...hahahaha lepo me nasmeja
Pogledaj malo temu FMP Victory Gardens
hoce hoce, sve trce, prelistaj malo temu pa vidi da li je bilo napretka oko togaza tu lokaciju tamo je investitor koliko sam upućen zadužen da skloni cigane. ljudi su valjda na osnovu toga i kupovali. stvarno mi je nemoguće da neko kupi stan iznad cigana planski i ciljano...
postoji li onda bilo kakvo objašnjenje a da je u isto uključen racio, zašto su ljudi dali svoj novac da žive uz cigane. je l moguće da bukvalno svaka roba ima svog kupca, koliko god katastrofalna bila...hoce hoce, sve trce, prelistaj malo temu pa vidi da li je bilo napretka oko toga
nakon sto su prodali vecinu stanova sto bi se baktali, a i nije do njih vec do grada da resava taj problem
Neki su naivno verovali investitoru (a oni su im pricali bajke), neke jednostavno to ne zanima (te ne mogu da razumem uopste). Jedini nacin da se istih resis je da krene nesto da se gradi na parceli gde se nalaze, ako nema te motivacije drzava ih ne vidi kao problem... Sem recimo da se nastane negde na Dedinjupostoji li onda bilo kakvo objašnjenje a da je u isto uključen racio, zašto su ljudi dali svoj novac da žive uz cigane. je l moguće da bukvalno svaka roba ima svog kupca, koliko god katastrofalna bila...
Pa obecali su / rekli da ce se baviti time, ali to je klasicna prodajna prica, kao i za dalekovod sto su rekli da ce biti izmesten pa nikom nistapostoji li onda bilo kakvo objašnjenje a da je u isto uključen racio, zašto su ljudi dali svoj novac da žive uz cigane. je l moguće da bukvalno svaka roba ima svog kupca, koliko god katastrofalna bila...
Poucen iskustvom sa investitorima, dokle god nemas u mailu il na papiru dokumentovano i zabelezeno (pa cak i tad je diskutabilno) to sto kazu, to ne vredi ni 1 cent.Pa obecali su / rekli da ce se baviti time, ali to je klasicna prodajna prica, kao i za dalekovod sto su rekli da ce biti izmesten pa nikom nista
Ljudi su lakoverni previse, kao kada su meni u jednom projektu rekli kako nece staviti originalni lift vec drugi losiji da bi se bolje uklopio u "viziju investitora" zbog boje (a nikako jer su ovi drugi jeftiniji, to racunam nije uticalo uopste).
Dosta ljudi ce poverovati u sta god cuju.
Vest je od prošle godine i odnosi se na pumpu u Bežaniji na adresi Tošin bunar bb.![]()
Benzinska stanica EKO Bežanija unapređuje se za vas! < Novosti
www.ekoserbia.com
Sa zvaničnog sajta eko pumpe
Radikali su na vlasti... 'nuff saidZnači dosta ljudi su onda imbecili, bože me oprosti.
dobio si odgovor u FMP temiZnači dosta ljudi su onda imbecili, bože me oprosti.