StariPosmatrač
Advanced
- Učlanjen(a)
- 19.09.2018.
- Pohvaljen
- 4.031
Pametan se uči na tuđim greškama, bu**** na svojim a ti očigledno spadaš u neku treću kategoriju.Lebti***em, dokle smo došli, da molimo i plaćamo Srbe da brane Srbiju.
Svaki ovaj komentar koji ste dali mi je lično ogavan i odvratan. Kakve veze ima vojni rok sa time što je devedestih sve bio jedan veliki clusterfuck?
Samo izgovori... i ništa više od toga.
Nađeš nešto, uhvatiš se i držiš se toga da opravdaš zašto "tvoje sin neće ići u tu vojsku koja je ovakva i onakva, dok onaj tamo sedi, ovakav i onakav..."
***emtiživot, ko da ti neko sina šalje da juriša na bugarske rovove na Kajmakčalanu na -20 (što su vam dedovi radili da bi vi danas mogli u miru, sa full speed internetom, iz udobnosti fotelje, da serete po sopstvenoj zemlji).
Idu deca na par meseci da nešto nauče... i to je to.
I vidi ti dramu...
Seronje bre belosvetske... ništa više od toga!
Otišla dvojica što sam ih znao da nešto nauče, pa su se vratili u limenim kovčezima, a jedan mi je bio rođak. Ni jedan nije dočekao dvadeseti rođendan.
A o njihovim učiteljima da ne govorim, najbolji su bili u sticanju stanova i iskorišćavanju oficirskih beneficija. Posle ne mogu da pobede teritorijalnu odbranu.
Baš me zanima kako ti i Perkan pretekoste? Ili ste vi sledeća tura?Zato što najbolji ginu i ostanu ovakvi bez stida i srama, bez osećaja pripadnosti i hrabrosti.