Šta je novo?

"Kvart64" [Stambeno Poslovni Kompleks | 60.598,60 m2 ]

Da li se zna šta će da se gradi na placu koji se rasciscava? Pored Kvart64, deo do Tosinog bunara...

k64-nova parcela.jpeg

Pogled ka 2906/58 (Grandstar-ov plac)
k64-E i D.jpeg

prolaz izmedju parcele D i E

k64-fabrika2.jpeg

parcela 2906/45
k64-fabrika.jpeg

parcela 2906/45 - blagi uzas

k64-e.jpeg

pogled ka lamelama C i D

k64 - put mazda.jpeg

put izmedju mazde i kvarta

Iz lokacijskih uslova:

Procenat zelenih povrsina u direktnom kontaktu sa tlom okolnih projekata:

1. Airport Garden: 15%
  2. Mazda / Terminal 10: 15%
  3. Buduci projekat pored Mazde: 15%
  4. Pupinova Palata: 15%
  5. Kvart 64: 40%
  6. Projekat iza Kvart64: 40%

Tako da ce i ovaj novi projekat zapravo imati park / zelenilo, podrzavam :)
Gde bih mogla da pronadjem podatak o zelenoj povrsini u direktnom kontaktu sa tlom za New Minel?

Da li ce stanovi u lameli D uopste imati sunca preko godine? Konkretno ova strana me zanima

Prilozi

• IMG_6771.jpeg
    IMG_6771.jpeg
    66,2 KB · Pregleda: 140
272 do 273 prostorije, spusteni strop u hodniku i kuhinji 255, u kupatilu 245, tako da je sve nize nego u projektu nekoliko cm
Ne znam šta stoji u projektu, ali u fajlu "Opremljenost..." koji smo pre godinu i po dobili od Grede stoji:
"Svetle visine za stanove:
-prizemlje poslovno 300cm, stambeno 265cm
-1.,2., 3., 4.,5., sprat 276cm-260cm
-6. Sprat 281cm-262cm"

Tako da se 272-273 uklapa u 260-276.

Postovanj, da li je bilo useljenje u A i B lamele? Ako jeste, kakvi su utisci?

Koji je bese bio rok za useljenje A i B? Mi smo C, i pretpostavljam da ce kasnjenje biti isto/slicno.
Oni bese nemaju penale do 6 meseci, ali da li neko zna okvirno kada ce da bude useljenje?
Hvala

Moja pretpostavka je bila da ce ipak ovo biti problem koji, nazalost naravno, kaci samo prvu fazu.
Odnosno da jednom kad se kompleks zakaci na gradsku infrastrukturu, da su sve faze zakacene,
odnosno da nece biti cekanja zbog ovog problema u drugoj fazi, ako se problem do tad resi.
Delim isto misljenje. Obicno prve faze imaju najveci problem upravo zbog infrastrukturnih stvari i generalno nepoznanica koje se obicno ispeglaju do narednih faza. Tako da se nadam da ce do narednih faza sve biti sredjeno i da ce cekanje biti minimalno.

Vrh