Šta je novo?

Residence 7+, Zemun

Hvala na odgovoru. Koliki je rok otkad se podnese zahtev? Da li je sigurno da ce se uopste dobiti upotrebna dozvola? Treba da kupim stan u zgradi pa sam malo skepticna… 🙄

Cao svima, mi smo kupci stana u novoj fazi i aktivno pratimo forum ☺️ evo informacije o cenama od danas, poznajemo dosta zainteresovanih ljudi

"cene su korigovane od 01.08 i dvosobni su 3000e, trosobni 2900e a četvorosobni 2700e/m2 plus PDV"

Da li nama koji smo dali rezervaciju pre 6 meseci, ostaje stara cena? (2600+pdv)? Ili i nama skace?

Htela sam da dovrsim odgovor pa nisam zavrsila 😂 prate nam zainteresovani drugari pa javljaju novosti, zato znamo, inace naravno da racunamo na cenu koju smo rezervisali

Pozdrav svima....
Da li povrat PDV ide tek posle upotrebne dozvole......

Pozdrav

Jedan sam od novih kupaca u Novih 7.

Pratim detaljno sve što je ovde napisano ali imam jedno pitanje - uskoro ce skoro mesec dana od građevinske a oni i dalje nisu podneli prijavu radova, znate li ima li nekih problema ili ? Takođe ovo pomeranje rokova od građevinske do potpisivanja predugovora za po mesec/dva pa i tri deluje dosta neozbiljno Iako kad se pogleda ko sve i kako gradi ovaj projekat ostavlja pristojan prvi utisak.

Pozdrav svima.
I ja sam jedna od budućih stanara 7Novih+.
Koliko mi je poznato prvo je bio problem sa katastrom a sad čekaju da potpišu Ugovor sa bankom za projektno finansiranje (ne znam koja banka)
Imam pitanje za stanare koji gledaju na ulicu.
Da li ima među Vama neko ko je na 5.spratu? Zanima me pogled 😊 suprug i ja smo hteli 6. Ili 7.sprat ali nije bilo raspoloživo.

Rekao bih da je pogled OK, jer ga nista ne zaklanja, ipak svaki sprat vise poboljsava ga za 20 % :)
Vama veci problem moze biti buka, Marije Bursac je prometna ulica, i tu planiraju autobusku stanicu (ne znam ni kada, ni koja linija ce tu da staje).
Ali to je moguci problem kada otvorite vrata/prozore, kada sve zamandalite nema problema.
Bilo bi dobro da oni koji vec zive u prvoj fazi podele iskustva sa bukom, zavisno od sprata.

Rekao bih da je pogled OK, jer ga nista ne zaklanja, ipak svaki sprat vise poboljsava ga za 20 % :)
Vama veci problem moze biti buka, Marije Bursac je prometna ulica, i tu planiraju autobusku stanicu (ne znam ni kada, ni koja linija ce tu da staje).
Ali to je moguci problem kada otvorite vrata/prozore, kada sve zamandalite nema problema.
Bilo bi dobro da oni koji vec zive u prvoj fazi podele iskustva sa bukom, zavisno od sprata.
Zemunci smo tako da znamo kraj a i posao mi je usko vezan za zgrade, pa me buka ne brine 😊
Ako neko iz 1.faze želi da podeli impresije, bila bih zahvalna 😊

Da li ste bili u oglednom stanu na 8. spratu ?
Pogled ce biti isti takav, samo malo losiji :)

Vrh